ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Chain of Custody εγγυάται την ακεραιότητα του πιστοποιημένου προϊόντος και διασφαλίζει τους παραγωγούς και τους εμπόρους λιανικής για το χειρισμό πιστοποιημένων προϊόντων σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού. Εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που πωλείται ως πιστοποιημένο προϊόν προέρχεται από πιστοποιημένα αγροκτήματα. Παραθέτει αυστηρές απαιτήσεις για το χειρισμό των πιστοποιημένων προϊόντων, την ιχνηλασιμότητα τους και τον ορθό διαχωρισμό από τα μη πιστοποιημένα.

Τα βήματα για την πιστοποίηση κατά GLOBALG.A.P.

  • Κατεβάστε το σχετικό πρότυπο GLOBALG.A.P. από τον σύνδεσμο www.globalgap.org
  • Αίτηση στο ΒΙΟΕΛΛΑΣ – Καταχώρηση και απονομή κωδικού GGN
  • Διεξαγωγή αυτοαξιολόγησης με τη λίστα ελέγχου GLOBALG.A.P.
  • Προγραμματισμός και διεξαγωγή της πρώτης επιτόπιας επιθεώρησης από το ΒΙΟΕΛΛΑΣ

Εφόσον πληρούνται οι απαιτήσεις του προτύπου χορηγείται πιστοποιητικό για το σχετικό πεδίο εφαρμογής διάρκειας ενός έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης επικοινωνήστε με το ΒΙΟ Ελλάς με email στο ggap@bio-hellas.gr, στο τηλέφωνο 2310 029123 ή με fax στο 2310 029124

Αίτηση ενδιαφέροντος

line-8

Για περισσότερες πληροφορίες για την πιστοποίηση κατά GLOBALG.A.P. μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα του BIOHELLAS και στο e-mail ggap@bio-hellas.gr ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο