ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Εταιρική ευθύνη

wheat_harvest

Το θέμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι υπόθεση όλων μας. Κανένας πλέον δεν πρέπει να μένει άπραγος απέναντι στην καταστροφή του περιβάλλοντος που υποθηκεύει τη ζωή και το μέλλον των ανθρώπων στον πλανήτη.

Ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΒIOHELLAS λόγω του αντικειμένου στο οποίο δραστηριοποιείται συμβάλει στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Η άσκηση της βιολογικής γεωργίας από τους παραγωγούς σημαίνει καθαρούς υδροφόρους ορίζοντες, διατήρηση της βιοποικιλότητας και αποφυγή επιβάρυνσης του περιβάλλοντος/εδάφους από επιβλαβείς χημικές ουσίες.

carottes2

Κύριος στόχος της ΒIOHELLAS αποτελεί η προβολή και διάδοση της Βιολογικής Γεωργίας. Όσο περισσότεροι παραγωγοί ασκούν την βιολογική γεωργία και όσο ποιο έντονη είναι ή ζήτηση για βιολογικά προϊόντα τόσο μεγαλύτερη είναι η θετική επίπτωση στο περιβάλλον.

Η ΒIOHELLAS προσπαθεί διαρκώς να ενημερώνει παραγωγούς και ομάδες παραγωγών σχετικά με την βιολογική γεωργία και προσπαθεί να τους εντάξει σε αυτή. Παράλληλα πολλές είναι οι προσπάθειες που έχει καταβάλει η ΒIOHELLAS για την ενημέρωση των καταναλωτών γύρω από την βιολογική γεωργία.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες της ΒIOHELLAS επισκέπτονται Σούπερ Μάρκετ, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, λαϊκές βιολογικών προϊόντων και απαντούν σε απορίες σχετικές με τα βιολογικά προϊόντα και τον τρόπο παραγωγής τους και τα πλεονεκτήματα που έχουν σε σύγκριση με τα συμβατικά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο