ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Υπερδιπλασιάζεται ο προϋπολογισμός για τη Βιολογική Γεωργία

23.11.2012

Σε απάντησή του σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρης, δήλωσε ότι, ο προϋπολογισμός για τα νέα προγράμματα ενίσχυσης για τη Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία, έχει αυξηθεί σημαντικά και συγκεκριμένα, ανέρχεται πλέον στο πόσο των 190 εκατ. ευρώ (έναντι του ποσού των 85 εκ. ευρώ που είχε προγραμματιστεί αρχικά).
 

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η αξιολόγηση των αιτήσεων για τη βιολογική γεωργία (τόσο για τους νέους δικαιούχους πενταετίας όσο και για όσους παλαιούς βιοκαλλιεργητές που έκαναν αίτηση για διετή παράταση) και να καταρτιστούν οι αρχικές λίστες με τα ονόματα των δικαιούχων.

Πηγή: Agronews

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο