ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Υπερδιπλασιάζεται ο προϋπολογισμός για τη Βιολογική Γεωργία

23.11.2012

Σε απάντησή του σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρης, δήλωσε ότι, ο προϋπολογισμός για τα νέα προγράμματα ενίσχυσης για τη Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία, έχει αυξηθεί σημαντικά και συγκεκριμένα, ανέρχεται πλέον στο πόσο των 190 εκατ. ευρώ (έναντι του ποσού των 85 εκ. ευρώ που είχε προγραμματιστεί αρχικά).

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η αξιολόγηση των αιτήσεων για τη βιολογική γεωργία (τόσο για τους νέους δικαιούχους πενταετίας όσο και για όσους παλαιούς βιοκαλλιεργητές που έκαναν αίτηση για διετή παράταση) και να καταρτιστούν οι αρχικές λίστες με τα ονόματα των δικαιούχων.

Πηγή: Agronews

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση των δικαιούχων του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Ενημερώνονται οι δικαιούχοι του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020, ότι έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα του Μέτρου, κατ’ εφαρμογή των δεσμεύσεων που περιγράφονται στο πλαίσιο της παρ. Δ του άρθρου 8 της υπ’ αριθμ. 2848/145689/28-12-2016 Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ. Β΄ 4310) τα αποτελέσματα του ελέγχου των στοιχείων που υπέβαλαν, περί σύναψης νόμιμης σύμβασης με σύμβουλο, μετά τη διασταύρωση με τα αρχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Αγγελία για Θέση Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό για απασχόληση στο Τμήμα Αξιολόγησης της Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων στα Κεντρικά Γραφεία του Φορέα.

Το ΒΙΟHELLAS συμμετέχει στο 3ο Bio Festival 2023

Πλήρως ανανεωμένο, με τη συμμετοχή περισσότερο από 100 εκθετών το 3ο Bio Festival έρχεται 6-8 Μαΐου 2023 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για να αποτελέσει και πάλι ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των βιολογικών και ουσιαστικό σημείο συνάντησης των εκθετών τόσο με τους επαγγελματίες όσο και με τους χιλιάδες επισκέπτες καταναλωτές που έχουν υιοθετήσει την κουλτούρα του eco-living και του sustainability. Πρόκειται για ένα premium φεστιβάλ στοχευμένο στα βιολογικά προϊόντα και την υγιεινή ζωή.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

ο Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή για τους νομούς ΡΕΘΥΜΝΟΥ και ΑΧΑΪΑΣ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο