ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το ΒΙΟ Ελλάς θα συμμετάσχει στην ημερίδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου (ΚΠΕ)

09.11.2011

Το ΒΙΟ Ελλάς θα συμμετάσχει, μέσω εισήγησης με θέμα τις διαδικασίες ελέγχου και πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων, στην ημερίδα με θέμα «Καλλιέργειες, Αειφορία και Επιχειρηματικότητα» που διοργανώνεται από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου (ΚΠΕ).

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ΚΠΕ Καστρίου (http://kpe-kastr.ark.sch.gr/site), την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011, με ώρα προσέλευσης 16:45. Βρείτε εδώ την Πρόσκληση στην ημερίδα καθώς και το πλήρες πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο