ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas συμμετέχει στην έκθεση EcoFestival 2011

10.11.2011

Στις 25 – 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 14η Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών – EcoFestival 2011 στο ΜΕΚ Παιανίας. Το EcoFestival 2011 συστεγάζεται φέτος με τις δυο άλλες εκθέσεις, Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά και Παραδοσιακά Προϊόντα του Κόσμου.

Τo EcoFestival, είναι έκθεση βιολογικών προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τη βιολογική γεωργία. Στους εκθέτες του EcoFestival περιλαμβάνονται παραγωγοί και παρασκευαστές βιολογικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων, επιχειρήσεις διάθεσης βιολογικών προϊόντων που δεν ανήκουν στην κατηγορία των τροφίμων (καλλυντικά, είδη καθαρισμού, ρούχα κτλ), Οργανισμοί Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, επιχείρησες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών κ.α.

Το BIO Hellas, θα βρίσκεται στο Περίπτερο Β48 για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν στη βιολογική γεωργία και στην πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, το ΒΙΟ Ελλάς θα παρουσιάσει, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 17:00, δυο νέους τομείς δραστηριότητας της εταιρίας, την πιστοποίηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης σύμφωνα με το ιδιωτικό πρότυπο του ΒΙΟ Ελλάς BIO Kouzina και την πιστοποίηση φυσικών και βιολογικών καλλυντικών σύμφωνα με το Πρότυπο NaTrue.

Δωρεάν Είσοδος
Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρόσβαση
Βρείτε εδώ πληροφορίες για την πρόσβαση στον εκθεσιακό χώρο του ΜΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο