ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Το Ινστιτούτο BIO Hellas συμμετέχει στην έκθεση EcoFestival 2011

10.11.2011

Στις 25 – 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 14η Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών – EcoFestival 2011 στο ΜΕΚ Παιανίας. Το EcoFestival 2011 συστεγάζεται φέτος με τις δυο άλλες εκθέσεις, Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά και Παραδοσιακά Προϊόντα του Κόσμου.

Τo EcoFestival, είναι έκθεση βιολογικών προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τη βιολογική γεωργία. Στους εκθέτες του EcoFestival περιλαμβάνονται παραγωγοί και παρασκευαστές βιολογικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων, επιχειρήσεις διάθεσης βιολογικών προϊόντων που δεν ανήκουν στην κατηγορία των τροφίμων (καλλυντικά, είδη καθαρισμού, ρούχα κτλ), Οργανισμοί Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, επιχείρησες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών κ.α.

Το BIO Hellas, θα βρίσκεται στο Περίπτερο Β48 για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν στη βιολογική γεωργία και στην πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, το ΒΙΟ Ελλάς θα παρουσιάσει, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 17:00, δυο νέους τομείς δραστηριότητας της εταιρίας, την πιστοποίηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης σύμφωνα με το ιδιωτικό πρότυπο του ΒΙΟ Ελλάς BIO Kouzina και την πιστοποίηση φυσικών και βιολογικών καλλυντικών σύμφωνα με το Πρότυπο NaTrue.

Δωρεάν Είσοδος
Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρόσβαση
Βρείτε εδώ πληροφορίες για την πρόσβαση στον εκθεσιακό χώρο του ΜΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο