ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

To Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ υποστηρικτής στο διεθνές συνεδρίου της Demeter Int.

12.06.2015Στις 15 & 16 Ιουνίου στις Βρυξέλες η Demeter International συνδιοργανώνει με τη Public Health Alliance (EPHA) το διεθνές συνέδριο “TTIP – Increase Trade for Better Living?” με θέμα τη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου & Επενδύσεων (ΤΤΙΡ).

H διάσκεψη αυτή έχει σαν στόχο να παράσχει μια πλατφόρμα συζήτησης ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς (διαπραγματευτές, φορείς λήψης αποφάσεων) και τους ενδιαφερόμενους, για τις πιθανές επιπτώσεις και κινδύνους που θα προκύψουν από τη θέσπιση της Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης Εμπορίου & Επενδύσεων (ΤΤΙΡ) σε θέματα γεωργίας, δημόσιας υγείας, εκπαίδευσης και δημοκρατίας.

Θα συζητηθούν θέματα για το υγιές διεθνές εμπόριο, την ανάπτυξη ιδεών για διακρατικές συμφωνίες που θα προωθούν το δίκαιο εμπόριο και θα υπάρξει ανοιχτή συζήτηση με προτάσεις για ποιό υγιείς διατλαντικές συναλλαγές.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Demeter International και τη Public Health Alliance (EPHA) και τελεί υπό την αιγίδα της ARC 2020 και της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ).

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ, σαν εγκεκριμένος φορέας ελέγχου και συνεργάτης της International Certification Office (ICO) of Demeter International αλλά και στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης, θα λάβει μέρος συμμετέχοντας επίσημα την προσπάθεια της Demeter International σε αυτόν τον ανοικτό και εποικοδομητικό διάλογο, για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της Ευρώπης.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου, θα βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις


http://www.epha.org/a/6356

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο