ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στο 1ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στη Καλαμάτα

16.04.2015O Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαμάτας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, στις 17-19 Απριλίου, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite στην Καλαμάτα.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να καθιερωθεί και να αποκτήσει ένα διεθνή χαρακτήρα, αναδεικνύοντας το ντόπιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα προϊόντα που βασίζονται σε αυτά.

Για τους επαγγελματίες στο τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς, το Φεστιβάλ επιδιώκει να καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκομένων, σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής, των μηχανημάτων / εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής και της ασφάλειας του λαδιού και της ελιάς και τις νέες τάσεις και προοπτικές στον τομέα σε διεθνές επίπεδο.

Για τους καταναλωτές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν τις ποικιλίες ελαιόλαδου και ελιάς που παράγονται στην Ελλάδα και προϊόντα που βασίζονται σε αυτά.

Το Ινστιτούτο BIO Ελλάς, στηρίζοντας τη προσπάθεια αυτή, θα δώσει το παρόν στη σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου για να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους, γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική γεωργία, τις πιστοποιήσεις και τις νέες προοπτικές.
Επισκεφτείτε μας.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

Διαβάστε επίσης

ORGANIC ECOSYSTEM – ΔΙΑΧΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ

Το ΥΠΑΑ&Τ συμμετέχει στο πρόγραμμα ORGANIC ECOSYSTEM με στόχο την προώθηση της βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα και εν γένη την αειφόρο ανάπτυξη του γεωργικού τομέα.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση και κατεβάστε το πρόγραμμα της Ημερίδας (pdf) πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Μετάβαση στο περιεχόμενο