ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στο 1ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στη Καλαμάτα

16.04.2015O Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαμάτας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, στις 17-19 Απριλίου, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite στην Καλαμάτα.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να καθιερωθεί και να αποκτήσει ένα διεθνή χαρακτήρα, αναδεικνύοντας το ντόπιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα προϊόντα που βασίζονται σε αυτά.

Για τους επαγγελματίες στο τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς, το Φεστιβάλ επιδιώκει να καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκομένων, σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής, των μηχανημάτων / εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής και της ασφάλειας του λαδιού και της ελιάς και τις νέες τάσεις και προοπτικές στον τομέα σε διεθνές επίπεδο.

Για τους καταναλωτές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν τις ποικιλίες ελαιόλαδου και ελιάς που παράγονται στην Ελλάδα και προϊόντα που βασίζονται σε αυτά.

Το Ινστιτούτο BIO Ελλάς, στηρίζοντας τη προσπάθεια αυτή, θα δώσει το παρόν στη σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου για να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους, γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική γεωργία, τις πιστοποιήσεις και τις νέες προοπτικές.
Επισκεφτείτε μας.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο