ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην “EXPO – AEGEAN 2015” στη Μυτιλήνη.

24.06.2015Στο λιμάνι της Μυτιλήνης από 3 έως 6 Ιουλίου διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά η έκθεση “EXPO – AEGEAN 2015” με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 140 επιχειρήσεων και φορέων τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Τουρκία.

Με την εμπειρία της επιτυχημένης διεξαγωγής των 2 προηγούμενων χρόνων, σκοπός αυτής της Εμπορικής – Τουριστικής – Πολιτιστικής έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Βόρειας Ελλάδας, της Αθήνας καθώς και των μεγαλουπόλεων της χώρας μας, όπως και των παραλίων της Τουρκίας.

Στόχος της έκθεσης είναι να μετατρέψει την οικονομική κρίση σε εφαλτήριο ευκαιριών για την τόνωση της Ελληνικής αγοράς και τη δημιουργία προϋποθέσεων για εποικοδομητική συνεργασία με τους γείτονες Τούρκους.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ, αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης των Ελληνικών προϊόντων, θα δώσει το παρόν σε αυτή την σημαντική συνάντηση του επιχειρηματικού κόσμου για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική γεωργία/κτηνοτροφία, τις πιστοποιήσεις και τις νέες προοπτικές στο τομέα της πιστοποίησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Γραφείο Αθήνας: 210 8211940

Γραφείο Μυτιλήνης: 22510 24688

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο