ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην 3η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016

28.01.2016

 

 

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό από τις 29/1 έως τις 01/02 και για τρίτη συνεχή χρονιά διεξάγεται η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016, μία διοργάνωση αφιερωμένη στον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών. Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί πόλο έλξης επαγγελματιών και καταναλωτών από όλη τη χώρα με πάνω από 35.000 επισκέπτες και εκπροσώπους από μεγάλες αγορές.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα δώσει και φέτος το παρών σε αυτήν τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση για τη σωστή & έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου, για τις υπηρεσίες πιστοποίησης, τα πλεονεκτήματα και τις εξελίξεις στο κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο 08, στην Αίθουσα Χονδρικής.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση στο εκθεσιακό μας περίπτερο στο 2108211940 ή με email στο info@bio-hellas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://www.expotrof.gr

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο