ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Βουλγαρίας AGRA 2016

18.02.2016

 

 

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Plovdiv της Βουλγαρίας στις 24-28 Φεβρουαρίου 2016 διεξάγεται η Διεθνής Έκθεση AGRA 2016 για τη γεωργία.

Η Διεθνής Γεωργική Έκθεση AGRA αποτελεί το πιο επιτυχημένο γεωργικό φόρουμ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι εγκεκριμένη εκδήλωση από το UFI (Global Association of the Exhibition Industry) από το 1995, μια αναγνώριση για την ποιότητα και το κύρος της έκθεσης.

Συγκεντρώνει κάθε χρόνο την προσοχή των βουλγαρικών αλλά και των ξένων αγροτικών επιχειρήσεων. Εκθέτες, επαγγελματίες του χώρου και επισκέπτες αποκτούν νέες ιδέες και δημιουργούν επιχειρηματικές επαφές για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει ενεργά σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την πιστοποίηση, τη Βιολογική Γεωργία και τον πρωτογενή τομέα γενικότερα.

Επισκεφτείτε μας στο Stand 11 – Περίπτερο 3.

Τηλέφωνα επικοινωνίας BIOΕΛΛΑΣ

Γραφείο Βουλγαρίας: +359 32 260 656

Γραφείο Θεσ/κης: +30 2310 530252

Γραφείο Αθήνας: + 30 210 8211940

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο