ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIOΕΛΛΑΣ στην 26η Διεθνή Έκθεση AGROTICA

22.01.2016

Στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 28-31 Ιανουαρίου 2016, διεξάγεται η 26η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων AGROTICA.

Η AGROTICA η οποία οργανώθηκε για πρώτη φορά το 1985 έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη εκθεσιακή εκδήλωση για τον αγροτικό κόσμο, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες συνεχούς ενημέρωσης για τις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν παγκοσμίως, στον αγροτικό τομέα. Συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εκθέσεων του κλάδου στην Ευρώπη, ενώ είναι σίγουρα η μεγαλύτερη των Βαλκανίων.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα δώσει και φέτος το παρών στο ραντεβού της χρονιάς με τον αγροτικό κόσμο, για να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τη πιστοποίηση, τη Βιολογική Γεωργία και το πρωτογενή τομέα γενικότερα.

Επισκεφτείτε μας στο Stand 33 – Περίπτερο 2.

Δωρεάν Είσοδος
Προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να προμηθευτείτε από τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα και το περιφερειακό γραφείο μας στην Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Αθήνα: 210 8211940
Θεσσαλονίκη: 2310 530252

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο