ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIOΕΛΛΑΣ στην 26η Διεθνή Έκθεση AGROTICA

22.01.2016

Στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 28-31 Ιανουαρίου 2016, διεξάγεται η 26η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων AGROTICA.

Η AGROTICA η οποία οργανώθηκε για πρώτη φορά το 1985 έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη εκθεσιακή εκδήλωση για τον αγροτικό κόσμο, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες συνεχούς ενημέρωσης για τις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν παγκοσμίως, στον αγροτικό τομέα. Συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εκθέσεων του κλάδου στην Ευρώπη, ενώ είναι σίγουρα η μεγαλύτερη των Βαλκανίων.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα δώσει και φέτος το παρών στο ραντεβού της χρονιάς με τον αγροτικό κόσμο, για να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τη πιστοποίηση, τη Βιολογική Γεωργία και το πρωτογενή τομέα γενικότερα.

Επισκεφτείτε μας στο Stand 33 – Περίπτερο 2.

Δωρεάν Είσοδος
Προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να προμηθευτείτε από τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα και το περιφερειακό γραφείο μας στην Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Αθήνα: 210 8211940
Θεσσαλονίκη: 2310 530252

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο