ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς στα My Market της METRO AEBE

17.11.2007

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς συμμετείχε σε σεμινάρια που διοργάνωσε η αλυσίδα καταστημάτων ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ για τους υπευθύνους μαναβικής των καταστημάτων My Market και METRO Cash & Carry. Ένας από τους κύριους σκοπούς της εκπαίδευσης ήταν να ενημερώσει του υπευθύνους μαναβικής των καταστημάτων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων. Εκπρόσωπος του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς συμμετείχε στα σεμινάρια και ενημέρωσε τους υπευθύνους σε θέματα σχετικά με τα βιολογικά προϊόντα.

Η προτίμηση των καταναλωτών για βιολογικά προϊόντα συνεχώς αυξάνει και όλο και περισσότερες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ πληθαίνουν την γκάμα των βιολογικών προϊόντων που διαθέτουν και εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους τούς. Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς στέκεται αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια και διαθέτει επιστημονικό προσωπικό όταν υπάρχει ανάγκη για εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο