ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Συνεργασία Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς με ΒΙΟΤΟΣ Α.Ε.

23.11.2007

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς έχει ξεκινήσει από την αρχή του έτους εκστρατεία ενημέρωσης των καταναλωτών γύρω από τα βιολογικά προϊόντα. Το ΒΙΟ Ελλάς μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο Πράσινο στο Χαλάνδρι θα βρίσκεται το Σάββατο 24/11/2007 στo άλλο βιολογικό Σούπερ Μάρκετ της ΒΙΟΤΟΣ Α.Ε. που βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία στην Λ. Τατοϊου 122.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από τα ράφια του καταστήματος, που φιλοξενούν περισσότερα από 5.000 βιολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, και ταυτόχρονα να ενημερωθούν γύρω από τα βιολογικά προϊόντα.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς θα βρίσκονται στο κατάστημα με έντυπο πληροφορικό υλικό και δώρα για τους πελάτες.

Το πρόγραμμα ενημέρωσης των καταναλωτών άρχισε τον Ιούνιο του 2007 και περιλαμβάνει ενημερώσεις σε Λαϊκές Βιολογικών Προϊόντων, σε Σούπερ Μάρκετ και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων.

Διαβάστε επίσης

ORGANIC ECOSYSTEM – ΔΙΑΧΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ

Το ΥΠΑΑ&Τ συμμετέχει στο πρόγραμμα ORGANIC ECOSYSTEM με στόχο την προώθηση της βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα και εν γένη την αειφόρο ανάπτυξη του γεωργικού τομέα.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση και κατεβάστε το πρόγραμμα της Ημερίδας (pdf) πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Μετάβαση στο περιεχόμενο