ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

«Τα βιολογικά προϊόντα και οι σύγχρονες διατροφικές συνήθειες», Παρασκευή 07/12/2007 στο περίπτ. 10

29.11.2007

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, και το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς, που είναι μέλος στο δίκτυο, συμμετέχει ενεργά σε αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία του δικτύου.

Η εκδήλωση θα έχει ως στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τα πλεονεκτήματα των βιολογικών προϊόντων, την επίδειξη μαγειρικής με βιολογικά προϊόντα καθώς και την προβολή αυτών μέσα από ειδικές εκδηλώσεις. Παράλληλα οι εταιρείες – μέλη του Δικτύου θα ενημερώνουν τους καταναλωτές και θα προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για το σκοπό αυτό.

Μαθητές σχολείων και παιδιά θα επισκεφθούν τον χώρο της εκδήλωσης από τις 09.00 έως τις 14.00 και θα ενημερωθούν για την παραγωγή των βιολογικών προϊόντων, τη συμβολή τους στη προστασία του περιβάλλοντος καθώς και τη διατροφική τους αξία. Η ενημέρωση θα γίνεται μέσα από την παρακολούθηση ειδικών προβολών που θα σχεδιαστούν για το λόγο αυτό καθώς και μέσα από την γνωριμία τους με τις εταιρίες και τους παραγωγούς βιολογικών προϊόντων. Στο τέλος της επίσκεψής τους θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν βιολογικά προϊόντα, τα οποία θα έχουν ετοιμαστεί με τη μορφή σχολικού γεύματος για παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να ενημερώνονται για τα βιολογικά προϊόντα, να επισκέπτονται το χώρο της έκθεσης καθώς και να παρακολουθούν σεφ του «Chef Club» και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος να προετοιμάζουν μενού αποκλειστικά με βιολογικά προϊόντα τα οποία θα δοκιμάζουν από τον μπουφέ που θα λειτουργεί από τις 15.00 έως τις 22.00.

Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη στην γνωριμία μας με την ποιοτική διατροφή, τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος και τον βιολογικό τρόπο παραγωγής των προϊόντων, μέσα από γευστικές διαδρομές αποκλειστικά με βιολογικά προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων (κα Μάχη Συμεωνίδου, τηλ.: 2310 539 817 εσωτ.205, Fax: 2310 541491).

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο