ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIOHellas στηρίζει και συμμετέχει στην ανανεωμένη ΕΚΘΕΣΗ ECOLIFE 2010

11.03.2010

Η έκθεση ECOLIFE 2010 διοργανώνεται φέτος για 6η συνεχή χρονιά στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι από 27 έως 30 Μαΐου. Ο χώρος θα φιλοξενήσει παράλληλα το 10ο ευρωπαϊκό Festival Jazz με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών.

Η προσέλευση μεγάλου και σημαντικού αριθμού επισκεπτών (πέρσι ξεπέρασε τους 9,800 επισκέπτες) ευαισθητοποιημένου σε θέματα οικολογικής διαβίωσης, θεωρείται εξασφαλισμένη λόγω της επιλεγμένης τοποθεσίας, των παράλληλων πολιτιστικών δρώμενων, της εξαιρετικής ευκολίας πρόσβασης στο χώρο (στάση μετρό Κεραμεικός) και του μεγάλου αριθμού υποστηρικτών της έκθεσης.

Το Ινστιτούτο BIOHellas σε συνεργασία με την Print All (διοργανώτρια εταιρεία) εξασφάλισε ειδική έκπτωση (20%) για τους πελάτες του. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ενοικίασης μικρού περιπτέρου (6 τετρ. μέτρων), ώστε όλες οι εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους, να προβληθούν και να παρουσιάσουν τα βιολογικά προϊόντα τους υπό την ομπρέλα και στήριξη του BIOHellas.

Στόχος είναι να υπάρξει δυναμική παρουσία που θα συντελέσει στην ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την αύξηση των καταναλωτών βιολογικών προϊόντων.

Μην χάσετε και φέτος αυτό το ξεχωριστό ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Print All

Όλγα Σάκαρη

Τ: 210 3845344 (εσωτ. 111)


Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο