ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

«Γεύσεις & Ζωή» Η 1η Διαδραστική Έκθεση Ποιοτικής Διατροφής, Υγείας και Ποιότητας Ζωής

11.03.2010

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Για πρώτη φορά μία μοναδική εκθεσιακή εκδήλωση επιχειρεί να αναδείξει την υψηλή γαστρονομία, αλλά και την έννοια της ευζωίας ως αποτέλεσμα του συνδυασμού δύο παραγόντων: της ποιοτικής διατροφής και του υγιεινού τρόπου διαβίωσης.

Η έκθεση απευθύνεται τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες του χώρου της γεύσης, καθώς καταφέρνει να συγκεντρώσει όλη την αγορά προϊόντων υψηλής γαστρονομίας και υπηρεσιών υγιεινής διαβίωσης.

Ελληνικά παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα, gourmet προϊόντα μεσογειακής διατροφής, σπάνια προϊόντα περιορισμένης παραγωγής και γεωγραφικής προέλευσης, προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης, αλλά και φυτικά καλλυντικά, υπηρεσίες θεματικού τουρισμού και πολλά ακόμα θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει ο κάθε επισκέπτης.

Επιπλέον, στο ειδικά διαμορφωμένο Σαλόνι Οίνου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις νέες δημιουργίες επιλεγμένων Ελλήνων οινοποιών, εκλεκτά αποστάγματα και ηδύποτα, ενώ στο Σαλόνι Gourmet θα υπάρχει μια ειδική παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων υψηλής γαστρονομίας.

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία:

•Να δοκιμάσει αυθεντικές γεύσεις και να γνωρίσει από κοντά τους δημιουργούς τους
•Να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο χώρο της γεύσης
•Να λάβει μέρος σε εξειδικευμένες γευσιγνωσίες και μαγειρικά events
•Να παρακολουθήσει παρουσιάσεις και να συμμετάσχει σε συζητήσεις με επώνυμους ανθρώπους της γαστρονομίας
•Να παρακολουθήσει σεμινάρια μαγειρικής
•Να αξιολογήσει προϊόντα προς βράβευση και άλλα πολλά.


Στόχος είναι ο επισκέπτης να μην παρακολουθήσει παθητικά την έκθεση, αλλά να διαδραματίσει ενεργό ρόλο, δίνοντας το δικό του στίγμα στο θέμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Η έκθεση «Γεύσεις & Ζωή» θα πραγματοποιηθεί στον θαυμάσιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στο κέντρο της Αθήνας από την Πέμπτη 8 έως την Κυριακή 11 Απριλίου με ώρες λειτουργίας 11:00 π.μ. – 8:00 μ.μ. καθημερινά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες και εμπόρους με την επίδειξη πρόσκλησης ή επαγγελματικής κάρτας.

Η διοργάνωση γίνεται από την εκθεσιακή εταιρεία ΑΤΟΥ Α.Ε. και για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στα σεμινάρια μαγειρικής, καθώς και για κράτηση θέσεων στις παρουσιάσεις και τα άλλα events μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 210-95.76.100 ή να επισκεφθείτε το site της έκθεσης www.gefseis-zoi.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Κα Ντιάνα Ι. Μαντζαβίνου – Κορρέ

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο