ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

“Quality Crown Award” Νέα παγκόσμια διάκριση για το Ινστιτούτο BIO Hellas

10.03.2010

www.bid-org.com www.bio-hellas.gr

Το Ινστιτούτο BIO Hellas τιμήθηκε με το “Quality Crown Award” της “Business Initiave Directions” σε τελετή που έγινε πρόσφατα στο Λονδίνο. Η απονομή έγινε στο Hotel Guoman Tower του Λονδίνου και παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι από 70 χώρες.

Η διάκριση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική και απονέμεται παγκοσμίως σε εταιρείες με ηγετική παρουσία στο χώρο που δραστηριοποιούνται και παράλληλα αναγνωρίζονται από την διαρκή προσήλωση τους στην ποιότητα, την καινοτομία, την αποδοτικότητα αλλά και την υψηλή ικανοποίηση των πελατών τους.

Σύμφωνα με την “Business Initiave Directions” οι εταιρείες που βραβεύονται πρέπει να αποτελέσουν μοντέλα για τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου τους. Η επιλογή γίνεται από χιλιάδες εταιρείες που προέρχονται από 173 διαφορετικές χώρες.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas εκπροσώπησε, για άλλη μια φορά, επάξια την Ελλάδα καθώς ήταν η μόνη εταιρεία που βραβεύτηκε από την χώρα μας αλλά και τον τομέα της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων παγκοσμίως.

Η διάκριση αυτή αντανακλά σε όλο τον κλάδο της πιστοποίησης στην Ελλάδα και αποδεικνύει εμπράκτως ότι η ποιότητα των ελληνικών βιολογικών προϊόντων όπως αυτή εκφράζεται από την πιστοποίηση αναγνωρίζεται πλέον και επίσημα σε παγκόσμιο επίπεδο.
 

Ο Υπεύθυνος Πιστοποίησης του Τμ. Μεταποίησης, του Ινστιτούτου BIO Hellas κ. Απόστολος Κορτέσης παραλαμβάνει το βραβείο Quality Crown Award από το Πρόεδρο και CEO της Business Initiative Directions κ. Jose E. Prieto.

 

Ο Υπεύθυνος Πιστοποίησης του Τμ. Μεταποίησης, του Ινστιτούτου BIO Hellas κ. Απόστολος Κορτέσης παραλαμβάνει το βραβείο Quality Crown Award από το Πρόεδρο και CEO της Business Initiative Directions κ. Jose E. Prieto.

 

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο