ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στην BIOLOGICA 2010 – (5-7/3/2010 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO)

25.02.2010

Η έκθεση βιολογικών προϊόντων BIOLOGICA διοργανώνεται για 3η χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 5 έως 7 Μαρτίου παράλληλα με την 6η Artozyma.

Το Ινστιτούτο ΒΙO Hellas, ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, με τεράστια εμπειρία στην πιστοποίηση μεταποιητικών μονάδων και μονάδων πρωτογενούς παραγωγής, πιστοποιεί εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τροφίμων. To Ινστιτούτο BIO Hellas διατηρεί 10 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά στους πελάτες του, αλλά και στη Βουλγαρία και Ρουμανία όπου και έχει λάβει άδεια λειτουργίας από τα αντίστοιχα υπουργεία Γεωργίας και Δασών για να μπορεί να ελέγχει και να πιστοποιεί βιολογικά προϊόντα και σε αυτές τις χώρες.

Θα είμαστε στο Τομέα 10 στο Σταντ 5A για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν στην πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Δωρεάν Είσοδος

Δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να εξασφαλίσετε εφόσον έχετε προεγγραφεί. Μπορείτε να προεγγραφείτε με έναν από τους 3 παρακάτω τρόπους:

  1. Τηλεφωνώντας στα 800 800 4040 ή στο 2310 291582
  2. Στην ιστοσελίδα www.helexpo.gr/registration
  3. Αποστέλλοντας το δελτίο εμπορικού επισκέπτη (συμπληρωμένο) στο fax 2310/292 333 ή με ταχυδρομική αποστολή στη HELEXPO A.E., Εγνατία 154, 546 36 Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την έκθεση.

 

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο