ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

To Ινστιτούτο BIO Hellas συμμετέχει στην «1η Γιορτή Κτηνοτροφίας»

08.09.2011

To Ινστιτούτο BIO Hellas συμμετέχει στην «1η Γιορτή Κτηνοτροφίας» που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής. Η εκδήλωση οργανώνεται από το Δήμο Πολυγύρου-Δημοτική Κοινότητα Γαλάτιστας με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων και τον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος.

Η «Γιορτή Κτηνοτροφίας» έχει ως στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόλο της κτηνοτροφίας ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης στην περιοχή. Μέσα από μία φιλόδοξη σειρά δραστηριοτήτων (ημερίδα, έκθεση προϊόντων, γευσιγνωσίες, κτλ.) επιδιώκεται η προβολή των τοπικών προϊόντων, η ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής επιχειρηματικότητας, καθώς και η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (11.00-17.00) στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών προϊόντων. Το Ινστιτούτο BIO Hellas θα βρίσκεται εκεί για να ενημερώσει τους επισκέπτες σχετικά με τις υπηρεσίες πιστοποίησης που παρέχει καθώς και για τα θέματα που αφορούν τις νέες επιδοτήσεις για τη Βιολογική Γεωργία.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο