ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

To Ινστιτούτο BIO Hellas συμμετέχει στην «1η Γιορτή Κτηνοτροφίας»

08.09.2011

To Ινστιτούτο BIO Hellas συμμετέχει στην «1η Γιορτή Κτηνοτροφίας» που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής. Η εκδήλωση οργανώνεται από το Δήμο Πολυγύρου-Δημοτική Κοινότητα Γαλάτιστας με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων και τον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος.

Η «Γιορτή Κτηνοτροφίας» έχει ως στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόλο της κτηνοτροφίας ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης στην περιοχή. Μέσα από μία φιλόδοξη σειρά δραστηριοτήτων (ημερίδα, έκθεση προϊόντων, γευσιγνωσίες, κτλ.) επιδιώκεται η προβολή των τοπικών προϊόντων, η ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής επιχειρηματικότητας, καθώς και η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (11.00-17.00) στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών προϊόντων. Το Ινστιτούτο BIO Hellas θα βρίσκεται εκεί για να ενημερώσει τους επισκέπτες σχετικά με τις υπηρεσίες πιστοποίησης που παρέχει καθώς και για τα θέματα που αφορούν τις νέες επιδοτήσεις για τη Βιολογική Γεωργία.

Διαβάστε επίσης

ORGANIC ECOSYSTEM – ΔΙΑΧΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ

Το ΥΠΑΑ&Τ συμμετέχει στο πρόγραμμα ORGANIC ECOSYSTEM με στόχο την προώθηση της βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα και εν γένη την αειφόρο ανάπτυξη του γεωργικού τομέα.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση και κατεβάστε το πρόγραμμα της Ημερίδας (pdf) πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Μετάβαση στο περιεχόμενο