ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση από την Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Β. Ελλάδας – 08/09/2011

05.09.2011

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Β. Ελλάδας, στις 08/09/2011, στο χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγών αλλά και των καταναλωτών για το Πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας και για θέματα Υγιεινής Τροφίμων και Φορολογίας στις λαϊκές αγορές βιολογικών προϊόντων.

 

Κάντε κλικ εδώ για το πλήρες δελτίου τύπου.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο