ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Εκδήλωση στα πλαίσια της 11ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας (22 έως 25 Σεπτέμβρη)

15.09.2011

Με επιτυχία διοργανώθηκε η πρόδρομη εκδήλωση της 11ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας (22 έως 25 Σεπτέμβρη) στον Παλαμά.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στην κεντρική πλατεία της πόλης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με το περιβάλλον και την οικολογία, μεταξύ των υπολοίπων δραστηριοτήτων.

Για το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς, το παρών έδωσε η γεωπόνος MSc, Υποψήφια Διδάκτορα Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών, Επιθεωρήτρια Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, κα. Σωτηρία Πατσιαλή με θέμα «Η βιολογική γεωργία δεν είναι μόνο τρόφιμο, αλλά στάση ζωής».

Μεταξύ άλλων, η κ. Πατσιαλή ανέφερε πως οι βιολογικές καλλιέργειες αποτελούν μία πρόκληση, ενώ είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το περιβάλλον αποφέροντας πολλά και σημαντικά οφέλη. Παράλληλα, έδωσε έμφαση και στην καλλιέργεια του βιολογικού βαμβακιού, αλλά και σε μια σειρά από άλλες δυνατότητες και προοπτικές, όπως είναι τα βιολογικά προϊόντα οικιακού καθαρισμού και τα βιοκαλλυντικά που αρχίζουν και καταγράφουν μία ανοδική πορεία στην αγορά.

«Τόσο τα βιολογικά τρόφιμα, όσο και η βιολογική γεωργία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο μέλλον του πλανήτη. Η φύση και η γη ανταποδίδουν» κατέληξε η κ. Πατσιαλή.

Σχετικές πηγές:

  • Νέοι Καιροί
  • 11η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο