ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Δελτίο Τύπου: Παρουσίαση του προτύπου πιστοποίησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης «ΒΙΟ Kouzina»

27.09.2011

Στα πλαίσια του επιτυχημένου Συνεδρίου του Μεσογειακού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Κινημάτων Βιολογικής Γεωργίας , Agribiomediterraneo-IFOAM (ΑΒΜ), με θέμα «Βιολογική γεωργία και αγρο-οικοτουρισμός στη Μεσόγειο» (Ζάκυνθος, 16-18 Σεπτεμβρίου 2011), παρουσιάσθηκε το πρότυπο πιστοποίησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης «ΒΙΟ Kouzina» του Ινστιτούτου ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟ Ελλάς.

 

 

Το «ΒΙΟ Kouzina» που αποτελεί το πρώτο και μοναδικό έως τώρα ελληνικό κανόνα για την πιστοποίηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης με βιολογικά προϊόντα, χάρηκε μεγάλης εκτίμησης και αποδοχής τόσο από τους φορείς του εξωτερικού όσο και από τοπικούς παράγοντες στο χώρο του οικοτουρισμού και της εστίασης.
Το ΒΙΟ Ελλάς εκπροσώπησαν με την παρουσία τους ο Υπεύθυνος Περιφερειακής Ανάπτυξης Κρήτης, κος Σωτήρης Μπαμπαγιούρης και η Υπεύθυνη Συστημάτων, Διεθνών & Ιδιωτικών Προτύπων, κα Βασιλική Ρούση.

 

Δείτε επίσης την περίληψη της παρουσίασης με τίτλο “Gastronomy, Organic farming and their Role in Tourism Industry today”.

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο