ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Δελτίο Τύπου: Παρουσίαση του προτύπου πιστοποίησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης «ΒΙΟ Kouzina»

27.09.2011

Στα πλαίσια του επιτυχημένου Συνεδρίου του Μεσογειακού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Κινημάτων Βιολογικής Γεωργίας , Agribiomediterraneo-IFOAM (ΑΒΜ), με θέμα «Βιολογική γεωργία και αγρο-οικοτουρισμός στη Μεσόγειο» (Ζάκυνθος, 16-18 Σεπτεμβρίου 2011), παρουσιάσθηκε το πρότυπο πιστοποίησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης «ΒΙΟ Kouzina» του Ινστιτούτου ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟ Ελλάς.

 

 

Το «ΒΙΟ Kouzina» που αποτελεί το πρώτο και μοναδικό έως τώρα ελληνικό κανόνα για την πιστοποίηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης με βιολογικά προϊόντα, χάρηκε μεγάλης εκτίμησης και αποδοχής τόσο από τους φορείς του εξωτερικού όσο και από τοπικούς παράγοντες στο χώρο του οικοτουρισμού και της εστίασης.
Το ΒΙΟ Ελλάς εκπροσώπησαν με την παρουσία τους ο Υπεύθυνος Περιφερειακής Ανάπτυξης Κρήτης, κος Σωτήρης Μπαμπαγιούρης και η Υπεύθυνη Συστημάτων, Διεθνών & Ιδιωτικών Προτύπων, κα Βασιλική Ρούση.

 

Δείτε επίσης την περίληψη της παρουσίασης με τίτλο “Gastronomy, Organic farming and their Role in Tourism Industry today”.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Γεωπόνου

Ο φορέας πιστοποίησης BIOHELLAS επιθυμεί να προσλάβει Γεωπόνο για πλήρη απασχόληση στα Κεντρικά Γραφεία στην Αθήνα.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο