ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στηρίζει το International Women’s Club

10.12.2009

Στις 6 Δεκεμβρίου, στο Inter Expo Center στην Σόφια της Βουλγαρίας διοργανώθηκε Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το International Women’s Club, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, νόμιμα καταχωρημένη, που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία από το 1989. Αποτελείται από γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων και έχει αποκλειστικά φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι, βασισμένο σε εθελοντική εργασία, είναι η κύρια δραστηριότητα για συγκέντρωση χρημάτων. Τα χρήματα αυτά διατίθενται σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες σε όλη την Βουλγαρία, με την εποπτεία και την στενή παρακολούθηση μελών του IWC.

Το BIO Hellas συγκέντρωσε και έστειλε βιολογικά προϊόντα για το ευγενικό αυτό σκοπό. Τα προϊόντα προσέφερε η εταιρία ΜΙΝΕΡΒΑ και το Ινστιτούτο BIO Hellas.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas διατηρεί γραφείο στη Σόφια καθώς έχει λάβει έγκριση λειτουργίας από το αρμόδιο Υπουργείο στην Βουλγαρία να λειτουργεί ως οργανισμός ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο