ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στηρίζει το International Women’s Club

10.12.2009

Στις 6 Δεκεμβρίου, στο Inter Expo Center στην Σόφια της Βουλγαρίας διοργανώθηκε Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το International Women’s Club, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, νόμιμα καταχωρημένη, που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία από το 1989. Αποτελείται από γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων και έχει αποκλειστικά φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι, βασισμένο σε εθελοντική εργασία, είναι η κύρια δραστηριότητα για συγκέντρωση χρημάτων. Τα χρήματα αυτά διατίθενται σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες σε όλη την Βουλγαρία, με την εποπτεία και την στενή παρακολούθηση μελών του IWC.

Το BIO Hellas συγκέντρωσε και έστειλε βιολογικά προϊόντα για το ευγενικό αυτό σκοπό. Τα προϊόντα προσέφερε η εταιρία ΜΙΝΕΡΒΑ και το Ινστιτούτο BIO Hellas.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas διατηρεί γραφείο στη Σόφια καθώς έχει λάβει έγκριση λειτουργίας από το αρμόδιο Υπουργείο στην Βουλγαρία να λειτουργεί ως οργανισμός ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο