ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

1ο Συνέδριο «Κλιματικές Αλλαγές & Οικοσυστήματα, Βιολογική Γεωργία – Διατροφή – Υγεία..

20.11.2009

Στις 27/11/2009 στη Βασιλική Αγ. Μάρκου στο Ηράκλειο της Κρήτης, πραγματοποιείται το 1ο Συνέδριο για τις Κλιματικές Αλλαγές και τα Οικοσυστήματα με θέματα το αστικό περιβάλλον, τη βιολογική γεωργία, τη διατροφή και την υγεία.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου στα πλαίσια του προγράμματος «Πράσινο Ηράκλειο». Ο Δήμος Ηρακλείου συμμετέχει με αυτό τον τρόπο στις δράσεις που οργανώνονται παγκοσμίως, ενόψει της Συνόδου Κορυφής για τις κλιματικές αλλαγές που θα γίνει στην Κοπεγχάγη, τον Δεκέμβριο του 2009.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas συμμετέχει στη διοργάνωση του συνεδρίου. Η κα Φωτεινή Σαμιώτη, υπεύθυνη του γραφείου της Κρήτης, είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής, ενώ το ρόλο του Οργανωτικού γραμματέα έχει αναλάβει ο υπεύθυνος ανάπτυξης περιφέρειας του Ινστιτούτου BIO Hellas κ. Μπαμπαγιούρης Σωτήρης, ο οποίος είναι παράλληλα και εισηγητής. Η εισήγησή του αφορά την «Υπέρβαση του Μέτρου», στις σύγχρονες καλλιεργητικές πρακτικές & στις επιχειρηματικές επιλογές, που οδηγούν τον πλανήτη σε ενεργειακό αδιέξοδο.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στηρίζει – και θα στηρίζει πάντα – κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην μέριμνα για το περιβάλλον και στην αφύπνιση του κόσμου για τους κινδύνους που διατρέχει ο πλανήτης μας.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο