ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Ημερίδα “Γη, νερό και Περιβάλλον”

17.11.2009

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον & συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13η.11.2009 στα Καλέσσα Γαζίου η Ημερίδα με θέμα: ??Γη, νερό & περιβάλλον?? που συνδιοργάνωσαν οι ΔΕΥΑ Γαζίου, το Ινστιτούτο BIO Hellas και το Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών.

Η Ημερίδα ξεκίνησε στις 10:30 με πλήθος κόσμου

Ολοκληρώθηκε με το πέρας της 2ης συνεδρίας στις 16:00 και τη συζήτηση να συνεχίζεται στο γεύμα που δόθηκε στα Καλέσσα.

Πάνω από 150 άτομα παρακολούθησαν τις εισηγήσεις των 17 συνολικά ομιλητών και το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο μέχρι το πέρας της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν οι κκ: ο Παναγιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο βουλευτής Ηρακλείου κος Στρατάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου κος Αυγενάκης, Ο Δήμαρχος Γαζίου κος Γ. Μαρκογιαννάκης, κος Ι. Λεμπιδάκης , πρόεδρος της Πλαστικά Κρήτης ΑΕ & της Παγκρήτιας Συν/κής Τράπεζας, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κος Παγωμένος, η αντινομάρχης Ηρακλείου κα Καούρη, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ηρακλείου κος Καπετανάκης, κα Προϊσταμένη του περιφερειακού κέντρου προστασίας φυτών κα Καρκανάκη και ο κος Μπουλουκάκης από τη Δ/νση Υδάτων της Περιφέρειας Κρήτης.
 

Στο τέλος ο δήμαρχος Γαζίου, κος Γ.Μαρκογιαννάκης, ζήτησε από την οργανωτική επιτροπή τις εισηγήσεις της ημερίδας προκειμένου να εκδώσει ένα μικρό βιβλίο για να μοιραστεί στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο