ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Ημερίδα με θέμα «Πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων» στη Λάρισα

16.11.2009

Με επιτυχία διεξήχθη στην Λάρισα στις 14/11/2009 η ημερίδα με θέμα «Πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας με την υποστήριξη του δήμου Λαρισαίων και του Πολιτιστικού Οργανισμού, η οποία απευθυνόταν στους βιοκαταναλωτές, τους βιοκαλλιεργητές και τους επιχειρηματίες της περιοχής . Το ΒΙΟΕλλάς, συνεπές στα ραντεβού για την ενημέρωση των καταναλωτών, έδωσε το παρών με την παρουσία της Αναπληρωτού Υπεύθυνης Πιστοποίησης του Τμήματος Μεταποίησης κας Καλλιρρόης Γιακούμπ, η οποία παρουσίασε τη μέθοδο πιστοποίησης των επιχειρήσεων που παράγουν και διαθέτουν βιολογικά προϊόντα.

Η παρουσίαση κάλυψε τις περισσότερες των ερωτήσεων που απασχολούν τους βιοκαταναλωτές, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη σήμανση των ετικετών που πρέπει να συνοδεύουν ένα βιολογικό τυποποιημένο προϊόν, αλλά και τους επιχειρηματίες, τους ελέγχους που διεξάγονται και την διαδικασία χορήγησης πιστοποίησης μιας επιχείρησης μεταποίησης, τυποποίησης και διάθεσης βιολογικών προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των παρευρισκομένων στην εκδήλωση, ξεπέρασε κατά πολύ το προγραμματισμένο ωράριο και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, γεγονός που αντικατοπτρίζει την επιτυχία της εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο