ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Παρουσία του Ινστιτούτου ΒΙΟ Hellas στην ECOFESTIVAL 2009 – Απολογισμός

13.11.2009

Ο Υφυπουργός κ. Καρχιμάκης με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Ινστιτούτου BIO Hellas

“Ο Υφυπουργός κ. Καρχιμάκης με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Ινστιτούτου BIO Hellas”

Έκλεισε τις πύλες της η Ecofestival 2009. Το περίπτερο του Ινστιτούτου BIO Hellas τράβηξε τα βλέμματα του κοινού για την πρωτοποριακή σχεδίαση του και την καλαισθησία του. Από το περίπτερό μας πέρασαν: 

  • Καταναλωτές για να ενημερωθούν για τα βιολογικά προϊόντα και την διαδικασία πιστοποίησης.
  • Παραγωγοί που ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν.
  • Εταιρείες που ενδιαφέρονται να προσθέσουν στο portfolio των προϊόντων τους βιολογικά προϊόντα ή να επεκτείνουν την υπάρχουσα γκάμα τους.

Η διαπίστωση μας από την παρουσία μας στην έκθεση είναι ότι τα βιολογικά κερδίζουν έδαφος στην συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών για την αξιοπιστία τους. Το υψηλό επίπεδο της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, αποδεικνύεται εμπράκτως από την βράβευση του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ηellas, με το πιο σημαντικό βραβείο ποιότητας παγκοσμίως, του «WQC INTERNATIONAL STAR AWARD». Έτσι μια Ελληνική εταιρεία, ήταν η μοναδική που διακρίθηκε από τον κλάδο πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων παγκοσμίως.

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο