ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Παρουσία του Ινστιτούτου ΒΙΟ Hellas στην ECOFESTIVAL 2009 – Απολογισμός

13.11.2009

Ο Υφυπουργός κ. Καρχιμάκης με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Ινστιτούτου BIO Hellas

“Ο Υφυπουργός κ. Καρχιμάκης με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Ινστιτούτου BIO Hellas”

Έκλεισε τις πύλες της η Ecofestival 2009. Το περίπτερο του Ινστιτούτου BIO Hellas τράβηξε τα βλέμματα του κοινού για την πρωτοποριακή σχεδίαση του και την καλαισθησία του. Από το περίπτερό μας πέρασαν: 

 • Καταναλωτές για να ενημερωθούν για τα βιολογικά προϊόντα και την διαδικασία πιστοποίησης.
 • Παραγωγοί που ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν.
 • Εταιρείες που ενδιαφέρονται να προσθέσουν στο portfolio των προϊόντων τους βιολογικά προϊόντα ή να επεκτείνουν την υπάρχουσα γκάμα τους.

Η διαπίστωση μας από την παρουσία μας στην έκθεση είναι ότι τα βιολογικά κερδίζουν έδαφος στην συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών για την αξιοπιστία τους. Το υψηλό επίπεδο της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, αποδεικνύεται εμπράκτως από την βράβευση του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ηellas, με το πιο σημαντικό βραβείο ποιότητας παγκοσμίως, του «WQC INTERNATIONAL STAR AWARD». Έτσι μια Ελληνική εταιρεία, ήταν η μοναδική που διακρίθηκε από τον κλάδο πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων παγκοσμίως.

 

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο