ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Παρουσία του Ινστιτούτου ΒΙΟ Hellas στην ECOFESTIVAL 2009 – Απολογισμός

13.11.2009

Ο Υφυπουργός κ. Καρχιμάκης με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Ινστιτούτου BIO Hellas

“Ο Υφυπουργός κ. Καρχιμάκης με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Ινστιτούτου BIO Hellas”

Έκλεισε τις πύλες της η Ecofestival 2009. Το περίπτερο του Ινστιτούτου BIO Hellas τράβηξε τα βλέμματα του κοινού για την πρωτοποριακή σχεδίαση του και την καλαισθησία του. Από το περίπτερό μας πέρασαν: 

  • Καταναλωτές για να ενημερωθούν για τα βιολογικά προϊόντα και την διαδικασία πιστοποίησης.
  • Παραγωγοί που ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν.
  • Εταιρείες που ενδιαφέρονται να προσθέσουν στο portfolio των προϊόντων τους βιολογικά προϊόντα ή να επεκτείνουν την υπάρχουσα γκάμα τους.

Η διαπίστωση μας από την παρουσία μας στην έκθεση είναι ότι τα βιολογικά κερδίζουν έδαφος στην συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών για την αξιοπιστία τους. Το υψηλό επίπεδο της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, αποδεικνύεται εμπράκτως από την βράβευση του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ηellas, με το πιο σημαντικό βραβείο ποιότητας παγκοσμίως, του «WQC INTERNATIONAL STAR AWARD». Έτσι μια Ελληνική εταιρεία, ήταν η μοναδική που διακρίθηκε από τον κλάδο πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων παγκοσμίως.

 

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο