ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟHELLAS στην ECOFESTIVAL 2009 – 5 με 8 Νοε.- HELEXPO

04.11.2009

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS συμμετέχει στην ECOFESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Palace στην Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι-Αθήνα από 5 έως 8 Νοεμβρίου 2009.

Μην ξεχάσετε να μας επισκεφτείτε. Θα μας βρείτε στο επίπεδο D, στα περίπτερα C5 και C6 για να σας ενημερώσουμε για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS ιδρύθηκε το 2001 και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας ως Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων με κωδικό Ε.Ένωσης EL-03-BIO. Είναι μέλος της IFOAM και διαπιστευμένος για τα πρότυπα EN 45011/ISO65, CARTV (Καναδά), KRAV (Σουηδίας) και JAS (Ιαπωνίας). Πραγματοποιεί ελέγχους για τούς κανονισμούς USDA/NOP (ΗΠΑ), BIOSUISSE (Ελβετία), NATURLAND (Γερμανία) και DEMETER (βιοδυναμική γεωργία).

Σύμφωνα με το διεθνή κατάλογο Organic Certification Directory 2009 συγκαταλέγεται στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων οργανισμών πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο και σύμφωνα με την Hellastat είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Πρόσφατα βραβεύτηκε με το πιο αναγνωρίσιμο και σημαντικό βραβείο ποιότητας παγκοσμίως το «WQC INTERNATIONAL STAR AWARD» στην χρυσή κατηγορία.

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS είναι ο μοναδικός οργανισμός που έχει άδεια να ελέγχει και να πιστοποιεί βιολογικά προϊόντα σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Με ακεραιότητα και συνέπεια, με συνεχείς ελέγχους και εργαστηριακές αναλύσεις σε όλα τα στάδια παραγωγής και μεταποίησης το Ινστιτούτο BIOHELLAS εγγυάται τα βιολογικά προϊόντα. Επιλέγοντας προϊόντα με το σήμα πιστοποίησης BIOHELLAS, υποστηρίζετε ενεργά τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο