ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟHELLAS στην ECOFESTIVAL 2009 – 5 με 8 Νοε.- HELEXPO

04.11.2009

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS συμμετέχει στην ECOFESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Palace στην Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι-Αθήνα από 5 έως 8 Νοεμβρίου 2009.

Μην ξεχάσετε να μας επισκεφτείτε. Θα μας βρείτε στο επίπεδο D, στα περίπτερα C5 και C6 για να σας ενημερώσουμε για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS ιδρύθηκε το 2001 και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας ως Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων με κωδικό Ε.Ένωσης EL-03-BIO. Είναι μέλος της IFOAM και διαπιστευμένος για τα πρότυπα EN 45011/ISO65, CARTV (Καναδά), KRAV (Σουηδίας) και JAS (Ιαπωνίας). Πραγματοποιεί ελέγχους για τούς κανονισμούς USDA/NOP (ΗΠΑ), BIOSUISSE (Ελβετία), NATURLAND (Γερμανία) και DEMETER (βιοδυναμική γεωργία).

Σύμφωνα με το διεθνή κατάλογο Organic Certification Directory 2009 συγκαταλέγεται στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων οργανισμών πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο και σύμφωνα με την Hellastat είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Πρόσφατα βραβεύτηκε με το πιο αναγνωρίσιμο και σημαντικό βραβείο ποιότητας παγκοσμίως το «WQC INTERNATIONAL STAR AWARD» στην χρυσή κατηγορία.

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS είναι ο μοναδικός οργανισμός που έχει άδεια να ελέγχει και να πιστοποιεί βιολογικά προϊόντα σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Με ακεραιότητα και συνέπεια, με συνεχείς ελέγχους και εργαστηριακές αναλύσεις σε όλα τα στάδια παραγωγής και μεταποίησης το Ινστιτούτο BIOHELLAS εγγυάται τα βιολογικά προϊόντα. Επιλέγοντας προϊόντα με το σήμα πιστοποίησης BIOHELLAS, υποστηρίζετε ενεργά τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο