ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Το Ινστιτούτο ΒΙΟHELLAS στην ECOFESTIVAL 2009 – 5 με 8 Νοε.- HELEXPO

04.11.2009

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS συμμετέχει στην ECOFESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Palace στην Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι-Αθήνα από 5 έως 8 Νοεμβρίου 2009.

Μην ξεχάσετε να μας επισκεφτείτε. Θα μας βρείτε στο επίπεδο D, στα περίπτερα C5 και C6 για να σας ενημερώσουμε για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS ιδρύθηκε το 2001 και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας ως Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων με κωδικό Ε.Ένωσης EL-03-BIO. Είναι μέλος της IFOAM και διαπιστευμένος για τα πρότυπα EN 45011/ISO65, CARTV (Καναδά), KRAV (Σουηδίας) και JAS (Ιαπωνίας). Πραγματοποιεί ελέγχους για τούς κανονισμούς USDA/NOP (ΗΠΑ), BIOSUISSE (Ελβετία), NATURLAND (Γερμανία) και DEMETER (βιοδυναμική γεωργία).

Σύμφωνα με το διεθνή κατάλογο Organic Certification Directory 2009 συγκαταλέγεται στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων οργανισμών πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο και σύμφωνα με την Hellastat είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Πρόσφατα βραβεύτηκε με το πιο αναγνωρίσιμο και σημαντικό βραβείο ποιότητας παγκοσμίως το «WQC INTERNATIONAL STAR AWARD» στην χρυσή κατηγορία.

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS είναι ο μοναδικός οργανισμός που έχει άδεια να ελέγχει και να πιστοποιεί βιολογικά προϊόντα σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Με ακεραιότητα και συνέπεια, με συνεχείς ελέγχους και εργαστηριακές αναλύσεις σε όλα τα στάδια παραγωγής και μεταποίησης το Ινστιτούτο BIOHELLAS εγγυάται τα βιολογικά προϊόντα. Επιλέγοντας προϊόντα με το σήμα πιστοποίησης BIOHELLAS, υποστηρίζετε ενεργά τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο