ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Τα βιολογικά ελαιόλαδα έχουν την τιμητική τους στη BIOL INTERNATIONAL 2011

25.02.2011

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής των δειγμάτων ελαιολάδου για την φετινή ελληνική συμμετοχή στον διεθνώς καταξιωμένο και μεγαλύτερο παγκοσμίως διαγωνισμό βιολογικών ελαιολάδων «BIOL INTERNATIONAL 2011». Εμπρόθεσμα θα είναι τα δείγματα ελαιολάδων τα οποία θα σταλούν μέχρι 4 Μαρτίου 2011. Η συμμετοχή – πρόκρισης στον διαγωνισμό (biolgrecia), διοργανώνεται επίσημα και φέτος υπό την αιγίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ και της οργανοληπτικής ομάδας «ΚΟΤΙΝΟΣ» της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ, με την σύμπραξη και φυσική παρουσία της Ιταλικής Αντιπροσωπείας γευσιγνωστών του βραβείου BIOL PRIZE.

Η συντονιστική επιτροπή και ο Πρόεδρος της Ομάδας γευσιγνωσίας Βασίλης Καμβύσης καλούν όλους τους ενδιαφερομένους να αποστείλουν τις αιτήσεις αλλά και τα διαγωνιζόμενα ελαιόλαδα στη διεύθυνση:

ΦΙΛΑΙΟΣ – ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Ξενοφώντος 15Α, 105 57 Αθήνα, τηλ. 210/3223402, με την ένδειξη: “για τον διαγωνισμό BIOLPRIZE”

Στην αίτηση είναι απαραίτητο να περιλαμβάνονται:

  • τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης,
  • τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, φαξ, ηλεκτρονική διεύθυνση) του αρμόδιου εκπροσώπου,
  • Ισχύον πιστοποιητικό του φορέα πιστοποίησης,
  • οι κατηγορίες στις οποίες επιθυμεί η κάθε επιχείρηση να διαγωνισθεί και
  • 4 τουλάχιστον φιάλες (500 ml ή αντίστοιχα μεγαλύτερης συσκευασίας τους) που κυκλοφορούν νόμιμα στο εμπόριο.

Τα κύρια βραβεία που θα δοθούν αφορούν στις κατηγορίες:

  • ποιότητα του τυποποιημένου προϊόντος ή και στην
  • πρωτοτυπία/ καινοτομία της συσκευασίας

Τα ελαιόλαδα που θα διακριθούν θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό από τον διοργανωτή ιταλικό φορέα, όσα δε προκριθούν θα περάσουν απευθείας στον μεγάλο τελικό του Διεθνούς Διαγωνισμού BIOL PRIZE 2011 που θα διεξαχθεί φέτος από 25 έως 30 Απριλίου 2011 στην Ιταλία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, όσοι ενδιαφέρονται για τη διεκδίκηση μιας πρόκρισης διεθνούς προβολής, η οποία και θα αποτελεί εργαλείο μάρκετινγκ εξαγωγικής σταδιοδρομίας, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της ΦΙΛΑΙΟΣ 210/3223402, είτε στον Τεχνικό υπεύθυνο της οργανοληπτικής ομάδας BIOLGRACIA- «KOTINOS» Βασ. Καμβύση, τηλ. 6974/085205.

Πληροφορίες για απευθείας κατάθεση αίτησης συμμετοχής στην Ιταλία υπάρχουν στον δικτυακό τόπο των διοργανωτών www.premiobiol.it.

 

Πηγή: http://www.agronews.gr/content/view/64451/200/lang,el/

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο