ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

ΤΟ ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στο 2ο AGRO QUALITY FESTIVAL

24.03.2011

ΤΟ ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στο 2ο AGRO QUALITY FESTIVAL– ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ το οποίο διοργανώνουν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και ο AGROCERT και θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 13 έως 15 Μαΐου 2011. Το 2ο AGRO QUALITY FESTIVAL, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.

Στο πλαίσιο του 2ου Agro Quality Festival θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητας, ο 2ος Διαγωνισμός Ελληνικής Επιτραπέζιας Ελιάς ενώ θα λειτουργήσει το Αγροτικό Χωριό, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής ελληνικών προϊόντων μέσα από εργαστήρια και δράσεις.

Ο πολυχώρος «Τεχνόπολις», που θα φιλοξενήσει το «Agro Quality Festival», βρίσκεται στο Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα ακριβώς στην στάση του Μετρό «Kεραμεικός» και είναι προσβάσιμο από ένα πολυάριθμο δίκτυο συγκοινωνιών.

Δείτε εδώ το ενημερωτικό έντυπο του Agro Quality Festival.

2ος Διαγωνισμός Επιτραπέζιας Ελιάς.

Αίτηση συμμετοχής.

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο