ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

ΤΟ ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στο 2ο AGRO QUALITY FESTIVAL

24.03.2011

ΤΟ ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στο 2ο AGRO QUALITY FESTIVAL– ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ το οποίο διοργανώνουν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και ο AGROCERT και θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 13 έως 15 Μαΐου 2011. Το 2ο AGRO QUALITY FESTIVAL, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.

Στο πλαίσιο του 2ου Agro Quality Festival θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητας, ο 2ος Διαγωνισμός Ελληνικής Επιτραπέζιας Ελιάς ενώ θα λειτουργήσει το Αγροτικό Χωριό, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής ελληνικών προϊόντων μέσα από εργαστήρια και δράσεις.

Ο πολυχώρος «Τεχνόπολις», που θα φιλοξενήσει το «Agro Quality Festival», βρίσκεται στο Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα ακριβώς στην στάση του Μετρό «Kεραμεικός» και είναι προσβάσιμο από ένα πολυάριθμο δίκτυο συγκοινωνιών.

Δείτε εδώ το ενημερωτικό έντυπο του Agro Quality Festival.

2ος Διαγωνισμός Επιτραπέζιας Ελιάς.

Αίτηση συμμετοχής.

 

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο