ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

ΤΟ ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στο 2ο AGRO QUALITY FESTIVAL

24.03.2011

ΤΟ ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στο 2ο AGRO QUALITY FESTIVAL– ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ το οποίο διοργανώνουν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και ο AGROCERT και θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 13 έως 15 Μαΐου 2011. Το 2ο AGRO QUALITY FESTIVAL, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.

Στο πλαίσιο του 2ου Agro Quality Festival θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητας, ο 2ος Διαγωνισμός Ελληνικής Επιτραπέζιας Ελιάς ενώ θα λειτουργήσει το Αγροτικό Χωριό, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής ελληνικών προϊόντων μέσα από εργαστήρια και δράσεις.

Ο πολυχώρος «Τεχνόπολις», που θα φιλοξενήσει το «Agro Quality Festival», βρίσκεται στο Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα ακριβώς στην στάση του Μετρό «Kεραμεικός» και είναι προσβάσιμο από ένα πολυάριθμο δίκτυο συγκοινωνιών.

Δείτε εδώ το ενημερωτικό έντυπο του Agro Quality Festival.

2ος Διαγωνισμός Επιτραπέζιας Ελιάς.

Αίτηση συμμετοχής.

 

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο