ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Συμμετοχή του ΒΙΟΕΛΛΑΣ στην εκδήλωση του ΞΕΕ στην Κέρκυρα

17.05.2016

 

 

 

 Συμμετοχή του ΒΙΟΕΛΛΑΣ στην εκδήλωση του ΞΕΕ στην Κέρκυρα για την κατάταξη των καταλυμάτων

 

Ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κύριος Γεώργιος Τσακίρης και το Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. σε συνεργασία τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Ε?νωσης Ξενοδο?χων Κε?ρκυρας, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της νέας διαδικασίας κατάταξης των ελληνικών τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών.

Στελέχη του ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση για να συζητήσουν την καινούργια διαδικασία κατάταξης και τις προοπτικές της πιστοποίησης στον κλάδο του τουρισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 στις 12.00 στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace ( Κανόνι Κέρκυρας).

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο