ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Έναρξη Δραστηριότητας, Αξιολόγηση Τουριστικών Καταλυμάτων

13.05.2016

 

 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συνεχίζοντας με αναλλοίωτες και αδιαπραγμάτευτες τις αξίες που το διέπουν σε όλα τα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών του, μεγαλώνει τον κύκλο των παρεχόμενων υπηρεσιών του επενδύοντας σε έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό. 

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ διαπιστεύτηκε από το Ε.ΣΥ.Δ. βάσει του Προτύπου ISO 17065:2012 για την πιστοποίηση προϊόντων, διεργασιών και υπηρεσιών που αφορούν στον Τομέα των Τουριστικών Καταλυμάτων και ανακοινώνει επίσημα την έναρξη παροχής υπηρεσιών για την αξιολόγηση Κατάταξης Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων-Διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις και τις τροποποιήσεις αυτών (ΥΑ αριθ. 216/08-01-2015, αριθ. 21185/13-10-2014 και ΥΑ αριθ. 219/08-01-2015). 

Σε εφαρμογή της απόφασης του Υπουργού Τουρισμού (ΦΕΚ Α155 – Ν.4276 -30/07/2014), αρμόδιος φορέας για την έκδοση των πιστοποιητικών κατάταξης των Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών αντίστοιχα είναι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.). Η πιστοποίηση χορηγείται βάσει της Τεχνικής Έκθεσης που συντάσσεται από φορείς διαπιστευμένους από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) που είναι υπεύθυνοι για την διενέργεια ελέγχων και επιθεωρήσεων για την κατάταξη Ξενοδοχείων και ΕΕΔΔ σε Αστέρια και Κλειδιά αντίστοιχα. 

Ακολουθώντας σταθερά τη πορεία ανάπτυξης και προόδου που έχει χαράξει, το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συνεχίζει να διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του με γνώμονα πάντα την Εμπιστοσύνη, την Αξιοπιστία και τη Διασφάλιση της Ποιότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. 

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση χρειάζεστε σχετικά με τη νέα διαδικασία κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων και τις υπόλοιπες υπηρεσίες πιστοποίησης του Ινστιτούτου ΒΙΟΕΛΛΑΣ. 

 

E : hotel@bio-hellas.gr

Τ : 210 8211940

W: www.hotel-biohellas.gr

  

 

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο