ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Έναρξη Δραστηριότητας, Αξιολόγηση Τουριστικών Καταλυμάτων

13.05.2016

 

 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συνεχίζοντας με αναλλοίωτες και αδιαπραγμάτευτες τις αξίες που το διέπουν σε όλα τα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών του, μεγαλώνει τον κύκλο των παρεχόμενων υπηρεσιών του επενδύοντας σε έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό. 

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ διαπιστεύτηκε από το Ε.ΣΥ.Δ. βάσει του Προτύπου ISO 17065:2012 για την πιστοποίηση προϊόντων, διεργασιών και υπηρεσιών που αφορούν στον Τομέα των Τουριστικών Καταλυμάτων και ανακοινώνει επίσημα την έναρξη παροχής υπηρεσιών για την αξιολόγηση Κατάταξης Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων-Διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις και τις τροποποιήσεις αυτών (ΥΑ αριθ. 216/08-01-2015, αριθ. 21185/13-10-2014 και ΥΑ αριθ. 219/08-01-2015). 

Σε εφαρμογή της απόφασης του Υπουργού Τουρισμού (ΦΕΚ Α155 – Ν.4276 -30/07/2014), αρμόδιος φορέας για την έκδοση των πιστοποιητικών κατάταξης των Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών αντίστοιχα είναι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.). Η πιστοποίηση χορηγείται βάσει της Τεχνικής Έκθεσης που συντάσσεται από φορείς διαπιστευμένους από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) που είναι υπεύθυνοι για την διενέργεια ελέγχων και επιθεωρήσεων για την κατάταξη Ξενοδοχείων και ΕΕΔΔ σε Αστέρια και Κλειδιά αντίστοιχα. 

Ακολουθώντας σταθερά τη πορεία ανάπτυξης και προόδου που έχει χαράξει, το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συνεχίζει να διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του με γνώμονα πάντα την Εμπιστοσύνη, την Αξιοπιστία και τη Διασφάλιση της Ποιότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. 

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση χρειάζεστε σχετικά με τη νέα διαδικασία κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων και τις υπόλοιπες υπηρεσίες πιστοποίησης του Ινστιτούτου ΒΙΟΕΛΛΑΣ. 

 

E : hotel@bio-hellas.gr

Τ : 210 8211940

W: www.hotel-biohellas.gr

  

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο