ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Παγκόσμιος διαγωνισμός βιολογικού μελιού ΒΙΟLMIEL

22.01.2015


Με μεγάλη επιτυχία για τα Ελληνικά Προϊόντα Βιολογικού Μελιού ολοκληρώθηκε ο 8ος Διεθνής Διαγωνισμός Βιολογικού Μελιού BIOLMIEL στο Μπάρι της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα η Ελλάδα απέσπασε 31 μετάλλια σε σύνολο περισσοτέρων από 160 προϊόντων από όλο το κόσμο, εκ των οποίων τα 17 παρέλαβαν παραγωγοί πιστοποιημένοι από το ΒΙΟ Ελλάς. Το γεγονός αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς, καθώς σχεδόν τα μισά βραβεία που απέσπασαν τα Ελληνικά Προϊόντα Βιολογικού Μελιού ανήκουν σε πιστοποιημένους παραγωγούς μας.

Ο διαγωνισμός BIOLMIEL είναι ο μοναδικός Διεθνής Διαγωνισμός για το Βιολογικό Μέλι και έχει σαν στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την ποιότητα και τη ποικιλία του Βιολογικού Μελιού ( http://premiobiol.it/biolmiel/en/ ).

Η Βιολογική μελισσοκομία σήμερα είναι ένας κλάδος ιδιαίτερα αναπτυσσόμενος παρά την δεδομένη οικονομική συγκυρία. Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς στηρίζει την προσπάθεια των Ελλήνων παραγωγών και παρακολουθεί από κοντά την πορεία των προϊόντων του Ελληνικού Βιολογικού Μελιού.

Λίστα Βραβευμένων Προϊόντων Πιστοποιημένων από το ΒΙΟ Ελλάς


Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο