ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

1o Συνέδριο Επιθεωρητών του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς

30.01.2015


Με εντυπωσιακή συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο επιθεωρητών του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς Α.Ε. στο ξενοδοχείο «CIVITEL ATTIC» στις 20 Δεκεμβρίου 2014.

Επαγγελματίες γεωπόνοι, επιθεωρητές και στελέχη του ΒΙΟ Ελλάς συγκεντρώθηκαν στο ζεστό χώρο συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «CIVITEL ATTIC», συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα και ενημερώθηκαν για τις αναπτυξιακές επιχειρηματικές ενέργειες του φορέα, αναδεικνύοντας τη μοναδική δυναμική στελεχών που διαθέτει ο φορέας.
Η πρόσκληση βρήκε ουσιαστική ανταπόκριση από τους επιθεωρητές, καταφθάνοντας στον χώρο του συνεδρίου από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, όπως τη Μακεδονία, τη Κεντρική Ελλάδα, τη Κρήτη καθώς και από όλες τις πόλεις της Ελλάδος. Επίσης στην συνάντηση παρευρέθηκαν και όλοι οι συνεργάτες μας από τη Βουλγαρία επιθεωρητές και στελέχη γραφείου.
Το συνέδριο χαιρέτησε στην έναρξη του ο κ Ηλίας Ροντογιάννης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς, κάνοντας μία συγκινητική ιστορική αναδρομή στις δραστηριότητες του φορέα και τη πετυχημένη του πορεία έως σήμερα.Στη συνέχεια τα στελέχη του ΒΙΟ Ελλάς ενημέρωσαν τους επιθεωρητές για τις εξελίξεις και τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς, τη σπουδαιότητα της επιθεώρησης και της πιστοποίησης για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε ολόκληρο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, τις επερχόμενες δυσκολίες στο κλάδο και τη στρατηγική αντιμετώπισης τους.

Στις παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν το κοινό ενημερώθηκε επίσης για την στρατηγική ανάπτυξης του φορέα και την ανάληψη νέων έργων και δράσεων στον ευρύτερο αγροδιατροφικό τομέα.


Η συμμετοχή του κοινού υπήρξε ιδιαιτέρως θερμή, με καίριες απορίες και ερωτήσεις, συμβάλλοντας σε έναν αποτελεσματικό και ενδιαφέροντα διάλογο. Η ωραία εκδήλωση έκλεισε με παράθεση γεύματος σε εστιατόριο της περιοχής, ενώ πολλά ήταν τα αιτήματα να επαναληφθεί σύντομα η εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο