ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

1o Συνέδριο Επιθεωρητών του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς

30.01.2015


Με εντυπωσιακή συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο επιθεωρητών του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς Α.Ε. στο ξενοδοχείο «CIVITEL ATTIC» στις 20 Δεκεμβρίου 2014.

Επαγγελματίες γεωπόνοι, επιθεωρητές και στελέχη του ΒΙΟ Ελλάς συγκεντρώθηκαν στο ζεστό χώρο συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «CIVITEL ATTIC», συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα και ενημερώθηκαν για τις αναπτυξιακές επιχειρηματικές ενέργειες του φορέα, αναδεικνύοντας τη μοναδική δυναμική στελεχών που διαθέτει ο φορέας.
Η πρόσκληση βρήκε ουσιαστική ανταπόκριση από τους επιθεωρητές, καταφθάνοντας στον χώρο του συνεδρίου από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, όπως τη Μακεδονία, τη Κεντρική Ελλάδα, τη Κρήτη καθώς και από όλες τις πόλεις της Ελλάδος. Επίσης στην συνάντηση παρευρέθηκαν και όλοι οι συνεργάτες μας από τη Βουλγαρία επιθεωρητές και στελέχη γραφείου.
Το συνέδριο χαιρέτησε στην έναρξη του ο κ Ηλίας Ροντογιάννης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς, κάνοντας μία συγκινητική ιστορική αναδρομή στις δραστηριότητες του φορέα και τη πετυχημένη του πορεία έως σήμερα.Στη συνέχεια τα στελέχη του ΒΙΟ Ελλάς ενημέρωσαν τους επιθεωρητές για τις εξελίξεις και τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς, τη σπουδαιότητα της επιθεώρησης και της πιστοποίησης για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε ολόκληρο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, τις επερχόμενες δυσκολίες στο κλάδο και τη στρατηγική αντιμετώπισης τους.

Στις παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν το κοινό ενημερώθηκε επίσης για την στρατηγική ανάπτυξης του φορέα και την ανάληψη νέων έργων και δράσεων στον ευρύτερο αγροδιατροφικό τομέα.


Η συμμετοχή του κοινού υπήρξε ιδιαιτέρως θερμή, με καίριες απορίες και ερωτήσεις, συμβάλλοντας σε έναν αποτελεσματικό και ενδιαφέροντα διάλογο. Η ωραία εκδήλωση έκλεισε με παράθεση γεύματος σε εστιατόριο της περιοχής, ενώ πολλά ήταν τα αιτήματα να επαναληφθεί σύντομα η εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο