ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Με επιτυχία η παρουσία του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ

06.02.2015Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε η 2η έκθεση Τροφίμων & Ποτών “Εξποτροφ”, που φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού που ξεπέρασε τους 35.000 επισκέπτες, αλλά και των επαγγελματιών του χώρου για τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα.
Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η παρουσία εκπροσώπων των μελών του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου καθώς και του Ελληνοκινέζικου Επιμελητηρίου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα stands των επιχειρήσεων, να γνωρίσουν τα ελληνικά προϊόντα και να συζητήσουν με τους επιχειρηματίες για μελλοντικές εμπορικές συνεργασίες.
Μεταξύ των εταιρειών και των παραγωγών υπήρξαν αρκετές συμμετοχές από το τομέα των βιολογικών προϊόντων, γεγονός που αποδεικνύει πως ο κλάδος των βιολογικών τροφίμων αναπτύσσεται συνεχώς.
Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς, συνεπής απέναντι στο κοινό, έδωσε δυναμικά παρόν με τη παρουσία εξειδικευμένων επιστημόνων, παρέχοντας πλήρης ενημέρωση σε παραγωγούς, επαγγελματίες του χώρου αλλά και απλούς καταναλωτές.


Μεταξύ των επισκεπτών, το περίπτερο του ΒΙΟ Ελλάς επισκέφτηκαν και μαθητές του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.), όπου ενημερώθηκαν από την Γεωπόνο του φορέα Βασιλική Ρούση, για τις δυνατότητες των βιολογικών καλλιεργειών και εκτροφών και για τις απαιτήσεις πιστοποίησης.Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους επισκέπτες για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη τους και δεσμεύεται να συνεχίσει πιστό στις αρχές και τις αξίες που το διέπουν, την αξιόπιστη ενημέρωση και αμερόληπτη παροχή υπηρεσιών για την ανάπτυξη των Βιολογικών προϊόντων και την ασφάλεια τροφίμων.
Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο