ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η συμμετοχή του ΒΙΟ Ελλάς στην 9η Διεθνή Έκθεση Zootechnia

09.02.2015


Σημείο αναφοράς για έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της οικονομίας στη χώρα μας, την κτηνοτροφία-πτηνοτροφία, αποτέλεσε η 9η Διεθνής Έκθεση «Zootechnia», που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου του 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με παρούσες όλες τις μεγάλες εγχώριες σχετικές επιχειρήσεις, παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο από σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, μηχανήματα, υπηρεσίες, αλλά και σχετικές μελέτες.

Το Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς με παρουσία στελεχών, εξειδικευμένου προσωπικού αλλά και του προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλο του φορέα κ. Ηλία Ροντογιάννη δέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες από επαγγελματίες κτηνοτρόφους, αντιπροσώπους εταιρειών αλλά και καταναλωτικό κοινό.

Την ημέρα των εγκαινίων το περίπτερο του ΒΙΟ Ελλάς χαιρέτησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Βαγγέλης Αποστόλου.Η Zootechnia συνιστά τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στη χώρα μας αλλά και στα Bαλκάνια. Εμπορικοί επισκέπτες από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και άλλες χώρες της ευρύτερης περιοχής εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για την έκθεση.

Το BIO Ελλάς έδωσε για μία ακόμη χρονιά το παρόν σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου, για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική κτηνοτροφία / γεωργία και τις πιστοποιήσεις.Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, συμβάλλοντας σε έναν εποικοδομητικό διάλογο για την σωστή ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο