ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η συμμετοχή του ΒΙΟ Ελλάς στην 9η Διεθνή Έκθεση Zootechnia

09.02.2015


Σημείο αναφοράς για έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της οικονομίας στη χώρα μας, την κτηνοτροφία-πτηνοτροφία, αποτέλεσε η 9η Διεθνής Έκθεση «Zootechnia», που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου του 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με παρούσες όλες τις μεγάλες εγχώριες σχετικές επιχειρήσεις, παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο από σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, μηχανήματα, υπηρεσίες, αλλά και σχετικές μελέτες.

Το Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς με παρουσία στελεχών, εξειδικευμένου προσωπικού αλλά και του προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλο του φορέα κ. Ηλία Ροντογιάννη δέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες από επαγγελματίες κτηνοτρόφους, αντιπροσώπους εταιρειών αλλά και καταναλωτικό κοινό.

Την ημέρα των εγκαινίων το περίπτερο του ΒΙΟ Ελλάς χαιρέτησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Βαγγέλης Αποστόλου.Η Zootechnia συνιστά τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στη χώρα μας αλλά και στα Bαλκάνια. Εμπορικοί επισκέπτες από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και άλλες χώρες της ευρύτερης περιοχής εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για την έκθεση.

Το BIO Ελλάς έδωσε για μία ακόμη χρονιά το παρόν σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου, για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική κτηνοτροφία / γεωργία και τις πιστοποιήσεις.Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, συμβάλλοντας σε έναν εποικοδομητικό διάλογο για την σωστή ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο