ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στη Διεθνής Έκθεση Βουλγαρίας AGRA 2015

04.03.2015

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Plovdiv της Βουλγαρίας 4-8 Μαρτίου 2015 διεξάγεται η Διεθνής Έκθεση AGRA 2015 για τη γεωργία.

Η Διεθνής Γεωργική Έκθεση AGRA αποτελεί το πιο επιτυχημένο γεωργικό φόρουμ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Συγκεντρώνει κάθε χρόνο την προσοχή των βουλγαρικών και ξένων αγροτικών επιχειρήσεων και είναι μια βιτρίνα για τα νέα επιτεύγματα και μια πυξίδα για τις τρέχουσες τάσεις στον κλάδο.

Η AGRA συνδέει την επιστήμη με την παραγωγή και τους παραγωγούς με τους καταναλωτές.

Εκθέτες, επαγγελματίες του χώρου και επισκέπτες αποκτούν νέες ιδέες και δημιουργούν επιχειρηματικές επαφές για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, τα σεμινάρια και τα συνέδρια συμβάλλουν στην αποτελεσματική ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για όλες τις εξελίξεις στο κλάδο.

Η έκθεση AGRA είναι εγκεκριμένη εκδήλωση από το UFI (Global Association of the Exhibition Industry) από το 1995. Αυτή είναι μια αναγνώριση για την ποιότητα και το κύρος της έκθεσης.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas θα βρίσκεται σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου στο Περίπτερο 3 – Σταντ B9 για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική γεωργία/κτηνοτροφία, τις πιστοποιήσεις και τις νέες προοπτικές.

Τηλέφωνα επικοινωνίας BIO Hellas
Γραφείο Βουλγαρίας: +359 32 260 656
Γραφείο Θεσ/κης: 2310 530252
Γραφείο Αθήνας: 210 8211940

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο