ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στη Διεθνής Έκθεση Βουλγαρίας AGRA 2015

04.03.2015

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Plovdiv της Βουλγαρίας 4-8 Μαρτίου 2015 διεξάγεται η Διεθνής Έκθεση AGRA 2015 για τη γεωργία.

Η Διεθνής Γεωργική Έκθεση AGRA αποτελεί το πιο επιτυχημένο γεωργικό φόρουμ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Συγκεντρώνει κάθε χρόνο την προσοχή των βουλγαρικών και ξένων αγροτικών επιχειρήσεων και είναι μια βιτρίνα για τα νέα επιτεύγματα και μια πυξίδα για τις τρέχουσες τάσεις στον κλάδο.

Η AGRA συνδέει την επιστήμη με την παραγωγή και τους παραγωγούς με τους καταναλωτές.

Εκθέτες, επαγγελματίες του χώρου και επισκέπτες αποκτούν νέες ιδέες και δημιουργούν επιχειρηματικές επαφές για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, τα σεμινάρια και τα συνέδρια συμβάλλουν στην αποτελεσματική ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για όλες τις εξελίξεις στο κλάδο.

Η έκθεση AGRA είναι εγκεκριμένη εκδήλωση από το UFI (Global Association of the Exhibition Industry) από το 1995. Αυτή είναι μια αναγνώριση για την ποιότητα και το κύρος της έκθεσης.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas θα βρίσκεται σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου στο Περίπτερο 3 – Σταντ B9 για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική γεωργία/κτηνοτροφία, τις πιστοποιήσεις και τις νέες προοπτικές.

Τηλέφωνα επικοινωνίας BIO Hellas
Γραφείο Βουλγαρίας: +359 32 260 656
Γραφείο Θεσ/κης: 2310 530252
Γραφείο Αθήνας: 210 8211940

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο