ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στην 2η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015

20.01.2015


Το Ινστιτούτο BIO Hellas ανακοινώνει την συμμετοχή του στην 2η έκθεση τροφίμων, ποτών & παραδοσιακών γεύσεων “ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015”, που διοργανώνει η εταιρεία “RM INTERNATIONAL”.

Η έκθεση θα λάβει μέρος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, από τις 30 Ιανουαρίου έως τη 1 Φεβρουαρίου 2015.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θεωρείται ως το πιο σημαντικό ραντεβού για τους επαγγελματίες του κλάδου από όλη την Ελλάδα, καθώς τελεί ήδη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά και σημαντικών διακρατικών εμπορικών επιμελητηρίων.

Παράλληλα αποτελεί προορισμό εμπορικών εκπροσώπων και εταιρικών αντιπροσωπειών από μεγάλες αγορές της Ευρώπης και του κόσμου.

Το Ινστιτούτο Bio Hellas έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των προϊόντων τροφίμων, το σεβασμό προς των καταναλωτή και την ανάπτυξη & προώθηση των βιολογικών προϊόντων, θα δώσει το παρόν για τη σωστή & έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και του κάθε ενδιαφερόμενου.

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο 25, στην Αίθουσα Χονδρικής.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση στο εκθεσιακό μας περίπτερο, στο 2108211940 ή με email στο info@bio-hellas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://www.expotrof.gr

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο