ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στην 2η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015

20.01.2015


Το Ινστιτούτο BIO Hellas ανακοινώνει την συμμετοχή του στην 2η έκθεση τροφίμων, ποτών & παραδοσιακών γεύσεων “ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015”, που διοργανώνει η εταιρεία “RM INTERNATIONAL”.

Η έκθεση θα λάβει μέρος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, από τις 30 Ιανουαρίου έως τη 1 Φεβρουαρίου 2015.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θεωρείται ως το πιο σημαντικό ραντεβού για τους επαγγελματίες του κλάδου από όλη την Ελλάδα, καθώς τελεί ήδη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά και σημαντικών διακρατικών εμπορικών επιμελητηρίων.

Παράλληλα αποτελεί προορισμό εμπορικών εκπροσώπων και εταιρικών αντιπροσωπειών από μεγάλες αγορές της Ευρώπης και του κόσμου.

Το Ινστιτούτο Bio Hellas έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των προϊόντων τροφίμων, το σεβασμό προς των καταναλωτή και την ανάπτυξη & προώθηση των βιολογικών προϊόντων, θα δώσει το παρόν για τη σωστή & έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και του κάθε ενδιαφερόμενου.

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο 25, στην Αίθουσα Χονδρικής.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση στο εκθεσιακό μας περίπτερο, στο 2108211940 ή με email στο info@bio-hellas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://www.expotrof.gr

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο