ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Ημερίδα με θέμα «Η Βιολογική γεωργία ως επιλογή και μοχλός ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας

20.04.2010

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, το Δήμο Κισάμου και το Ινστιτούτο Ελιάς & Υποτροπικών φυτών Χανίων με την υποστήριξη του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Δήμου Κισάμου την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 και ώρα 10:00 πμ. Πολλοί και σημαντικοί θα είναι οι εισηγητές σε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια προώθησης της βιολογικής γεωργίας στην Κρήτη.

Οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες για την προοπτική των βιολογικών προϊόντων στην εγχώρια και διεθνή αγορά, την καλλιέργεια και μεταποίησή τους, τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του αγροτουρισμού και την αναγκαιότητα πιστοποίησης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερόμενους.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο