ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Ημερίδα με θέμα «Η Βιολογική γεωργία ως επιλογή και μοχλός ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας

20.04.2010

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, το Δήμο Κισάμου και το Ινστιτούτο Ελιάς & Υποτροπικών φυτών Χανίων με την υποστήριξη του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Δήμου Κισάμου την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 και ώρα 10:00 πμ. Πολλοί και σημαντικοί θα είναι οι εισηγητές σε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια προώθησης της βιολογικής γεωργίας στην Κρήτη.

Οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες για την προοπτική των βιολογικών προϊόντων στην εγχώρια και διεθνή αγορά, την καλλιέργεια και μεταποίησή τους, τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του αγροτουρισμού και την αναγκαιότητα πιστοποίησης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερόμενους.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο