ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

3η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010, Έκθεση ελιάς και ελαιολάδου

14.04.2010

Η διοργανώτρια εταιρεία COMPASS EXPO και οι εκθέτες, σας προσκαλούν στην έκθεση 3η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010, Έκθεση ελιάς και ελαιολάδου.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας:

  • Παρασκευή 16/4/2010 10:00-20:00
  • Σάββατο 17/4/2010 10:00-20:00
  • Κυριακή 18/4/2010 10:00-20:00

Η έκθεση θα διοργανωθεί στο Expo Athens, Aνθούσα, Αθήνα, στην έξοδο 14 της Αττικής Οδού.

Διαγωνισμοί – Πολυθεματικές εκδηλώσεις

Η Ελαιοτεχνία 2010 διοργανώνεται υπό την αιγίδα φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων, με τη συνεργασία Διεθνών Οργανισμών, τη συμμετοχή ξένων οργανώσεων και με χορηγούς επικοινωνίας σημαντικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν ενδιαφερόμενοι, επιχειρηματίες, αγοραστές από όλη την χώρα και από το εξωτερικό.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις (Συνέδρια, Ημερίδες, Εταιρικές παρουσιάσεις κλπ). Ιδιαίτερες και εξειδικευμένες υπηρεσίες υποδοχής, φιλοξενίας και ξενάγησης έχουν προγραμματισθεί για τους υπεύθυνους όλων των σημαντικών επιχειρήσεων, αλυσίδων σούπερ μάρκετ κλπ που χωρίζεται σε δύο σκέλη, το πρώτο σκέλος αφορά τον Διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, ενώ το δεύτερο αφορά τον Διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου με έγκριτους και πιστοποιημένους κριτές.

Όλες οι πληροφορίες στο http://www.eleotexnia.gr

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο