ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η ΒΙΟHELLAS στην 22η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών & τεχνολογίας στο Athens Metropolitan Expo, 5-9/2

26.01.2009

Στο Νέο Υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο της Αθήνας, το Metropolitan, που βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα πραγματοποιηθεί φέτος η 22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών & Τεχνολογίας (IF.D.T.EX, International Food Drink Technology Exhibition).

Ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων ΒΙOHELLAS, ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, με τεράστια εμπειρία στην πιστοποίηση μεταποιητικών μονάδων και μονάδων πρωτογενούς παραγωγής, πιστοποιεί εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τροφίμων. Η BIOHELLAS διατηρεί 13 γραφεία σε όλη την Ελλάδα ώστε να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της. Οι δραστηριότητες της επεκτείνονται στην Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Στους πελάτες της BIOHELLAS συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Ελαιολάδου, των Τυροκομικών και Γαλακτοκομικών προϊόντων, στην μεταποίηση-τυποποίηση-συσκευασία διαφόρων προϊόντων, όπως σάλτσες, τουρσιά, χυμοί, μαρμελάδες, νωπά φρούτα & κηπευτικά, ξηροί καρποί, δημητριακά, ζάχαρη κλπ. Στους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αρτοποιίας, των ειδών ζαχαροπλαστικής, του οίνου, του κρέατος αλλά και των ζυμαρικών.

Επισκεφτείτε μας στην Αίθουσα 4, στο Περίπτερο 81, για να σας ενημερώσουμε για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο