ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η BIOHELLAS στην BioFach 2009 στην Νυρεμβέργη/Γερμανία 19-22/2/2008

30.01.2009

Η BIOHELLAS στηρίζει την προσπάθεια των Ελλήνων εξαγωγέων βιολογικών τροφίμων και είναι διαπιστευμένη για να πιστοποιεί προϊόντα ως προς τα πρότυπα EN 45011/ISO65, CARTV (Καναδά), KRAV (Σουηδίας) και JAS (Ιαπωνίας) και πραγματοποιεί ελέγχους για τους κανονισμούς USDA/NOP (ΗΠΑ), BIOSUISSE (Ελβετία), NATURLAND (Γερμανία) και Demeter (Βιoδυναμική Γεωργία) και αποτελεί αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στην Ρουμανία και την Βουλγαρία.

Τα προϊόντα που φέρουν την σήμανση BIOHELLAS, εκτός από την αγορά της Ελλάδας, εξασφαλίζουν πρόσβαση σαν βιολογικά στις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές. Το σήμα ποιότητας BIOHELLAS αποτελεί σήμα εμπιστοσύνης με υψηλή αναγνωρισιμότητα στον τελικό καταναλωτή.

Περιφερειακά γραφεία λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα (13 γραφεία) και περίπου 100 επιστήμονες απασχολούνται για τις επιθεωρήσεις, την έρευνα αλλά και τη διάδοση της βιολογικής γεωργίας. Σύμφωνα με το διεθνή κατάλογο Organic Certification Directory 2008 η BIOHELLAS συγκαταλέγεται στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων οργανισμών ελέγχου πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η BIOHELLAS συμμετέχει στην BIO Fach στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας για να στηρίξει ακόμα ποιο ενεργά την προσπάθεια των Ελλήνων εξαγωγέων. Το περίπτερο της BIOHELLAS θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο του ΟΠΕ (Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών) στο Hall 4/4-236.

Η BIO Fach 2009 είναι η σημαντικότερη εμπορική έκθεση βιολογικών προϊόντων στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο