ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η ΒΙΟHELLAS στην ZOOTECHNIA 2009

26.01.2009

H ΒΙΟHELLAS, ο μεγαλύτερος Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, συμμετέχει στην ZOOTECHNIA 2009, την 6η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου 2009.

Η BIOHELLAS, με στόχο την προστασία του καταναλωτή, αναπτύσσεται με ακεραιότητα και αξιοπιστία, στον τομέα της πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων. Με σκοπό την προώθηση των βιολογικών κτηνοτροφικών προϊόντων συμμετέχει στην έκθεση για να ενημερώσει παραγωγούς και επαγγελματίες σχετικά με την πιστοποίηση τους.

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο 8 στο ισόγειο, στο stand 03.

Η BIOHELLAS διατηρεί 13 γραφεία σε όλη την Ελλάδα ώστε να βρίσκεται κοντά στους παραγωγούς. Οι δραστηριότητες της επεκτείνονται στην Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το διεθνή κατάλογο Organic Certification Directory 2008, συγκαταλέγεται στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων οργανισμών πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η BIOHELLAS ιδρύθηκε το 2001 και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας ως Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, με κωδικό Ε.Ένωσης EL-03-BIO. Είναι μέλος της IFOAM και διαπιστευμένος για τα πρότυπα EN 45011/ISO65, CARTV (Καναδά), KRAV (Σουηδίας) και JAS (Ιαπωνίας). Πραγματοποιεί ελέγχους σύμφωνα με τους κανονισμούς USDA/NOP (ΗΠΑ), BIOSUISSE (Ελβετία), NATURLAND (Γερμανία) και DEMETER (Βιοδυναμική Γεωργία).

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο