ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Η ΒΙΟHELLAS στην ZOOTECHNIA 2009

26.01.2009

H ΒΙΟHELLAS, ο μεγαλύτερος Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, συμμετέχει στην ZOOTECHNIA 2009, την 6η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου 2009.

Η BIOHELLAS, με στόχο την προστασία του καταναλωτή, αναπτύσσεται με ακεραιότητα και αξιοπιστία, στον τομέα της πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων. Με σκοπό την προώθηση των βιολογικών κτηνοτροφικών προϊόντων συμμετέχει στην έκθεση για να ενημερώσει παραγωγούς και επαγγελματίες σχετικά με την πιστοποίηση τους.

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο 8 στο ισόγειο, στο stand 03.

Η BIOHELLAS διατηρεί 13 γραφεία σε όλη την Ελλάδα ώστε να βρίσκεται κοντά στους παραγωγούς. Οι δραστηριότητες της επεκτείνονται στην Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το διεθνή κατάλογο Organic Certification Directory 2008, συγκαταλέγεται στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων οργανισμών πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η BIOHELLAS ιδρύθηκε το 2001 και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας ως Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, με κωδικό Ε.Ένωσης EL-03-BIO. Είναι μέλος της IFOAM και διαπιστευμένος για τα πρότυπα EN 45011/ISO65, CARTV (Καναδά), KRAV (Σουηδίας) και JAS (Ιαπωνίας). Πραγματοποιεί ελέγχους σύμφωνα με τους κανονισμούς USDA/NOP (ΗΠΑ), BIOSUISSE (Ελβετία), NATURLAND (Γερμανία) και DEMETER (Βιοδυναμική Γεωργία).

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο