ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η ΒΙΟ Hellas στην 13η Πανέβρια Αγροτική έκθεση από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου 2008

02.09.2008

Ο Δήμος Φερών και η Δημοτική Επιχείρηση Τοπικής Ανάπτυξης Φερών (Δ.Ε.Τ.Α.Φ), διοργανώνουν την 13η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φερών από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου 2008.

Συνεπής στο ραντεβού της κάθε χρόνο, η μοναδική Αγροτική Έκθεση στην περιοχή της Θράκης, συνεχίζει τη δωδεκάχρονη παράδοση του θεσμού, προσφέροντας συνεχώς στην τοπική επιχειρηματικότητα, μέσα από την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και μέσω μιας σειράς επαγγελματικών συνεργασιών.

Φέτος στη 13η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση, θα φιλοξενηθούν περίπου 70 εκθέτες στεγασμένου και υπαίθριου χώρου, με επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες με επίκαιρα θέματα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και διάδοσης πληροφοριών.

Ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει στην γιορτή με σκοπό να προωθήσει την βιολογική καλλιέργεια και να ενημερώσει επαγγελματίες και καταναλωτές σχετικά με την βιολογική γεωργία.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο