ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Διεθνής αναγνώριση για την BIO Hellas

17.09.2008

Σύμφωνα με το διεθνή κατάλογο Organic Certification Directory 2008 (www.organicstandard.com), στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων οργανισμών πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο, περιλαμβάνεται και ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟ Hellas. Η κατάταξη αυτή λαμβάνει υπόψη της, μεταξύ άλλων, το μέγεθος κάθε οργανισμού, τον αριθμό των πελατών που πιστοποιεί, τον αριθμό των προτύπων στα οποία δραστηριοποιείται και έχει διαπιστευτεί καθώς και άλλες παραμέτρους.

Ο Οργανισμός Bio Hellas αναπτύσσεται διαρκώς, με ακεραιότητα και αξιοπιστία, στον τομέα της πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων και εγγυάται την ποιότητα και την ασφάλεια των βιολογικών προϊόντων. Με 15,000 ελέγχους και 1,400 εργαστηριακές αναλύσεις σε όλα τα στάδια παραγωγής και μεταποίησης ετησίως, οι επιστήμονες της Bio Hellas έχουν αναδείξει τον Οργανισμό στην κορυφαία δεκάδα του κόσμου. Επιλέγοντας προϊόντα με το σήμα πιστοποίησης της Bio Hellas, υποστηρίζετε ενεργά τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο