ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Διεθνής αναγνώριση για την BIO Hellas

17.09.2008

Σύμφωνα με το διεθνή κατάλογο Organic Certification Directory 2008 (www.organicstandard.com), στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων οργανισμών πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο, περιλαμβάνεται και ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟ Hellas. Η κατάταξη αυτή λαμβάνει υπόψη της, μεταξύ άλλων, το μέγεθος κάθε οργανισμού, τον αριθμό των πελατών που πιστοποιεί, τον αριθμό των προτύπων στα οποία δραστηριοποιείται και έχει διαπιστευτεί καθώς και άλλες παραμέτρους.

Ο Οργανισμός Bio Hellas αναπτύσσεται διαρκώς, με ακεραιότητα και αξιοπιστία, στον τομέα της πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων και εγγυάται την ποιότητα και την ασφάλεια των βιολογικών προϊόντων. Με 15,000 ελέγχους και 1,400 εργαστηριακές αναλύσεις σε όλα τα στάδια παραγωγής και μεταποίησης ετησίως, οι επιστήμονες της Bio Hellas έχουν αναδείξει τον Οργανισμό στην κορυφαία δεκάδα του κόσμου. Επιλέγοντας προϊόντα με το σήμα πιστοποίησης της Bio Hellas, υποστηρίζετε ενεργά τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο