ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Συμμετοχή της ΒΙΟ Ελλάς στην 8η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας 19 – 21 Σεπτέμβρη 2008

17.09.2008

Αφιερωμένη στους υδάτινους πόρους είναι η 8η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας, που θα διεξαχθεί στην πόλη της Καρδίτσας το τριήμερο 19, 20 και 21 Σεπτέμβρη 2008.

Στο δυτικό άκρο του Θεσσαλικού κάμπου σε απόσταση 10km απ’ τις υπώρειες της Πίνδου και σε υψόμετρο 110μ. χτισμένη δίπλα σε παραπόταμο του Πηνειού διακρίνεται για τα πολλά παραδοσιακά πέτρινα αρχοντικά, τις πλατείες και τους πεζόδρομους. Στο μεγάλο, καταπράσινο πάρκο του Παυσίλυπου στο κέντρο της πόλης, με τα πολλά παγώνια που περιφέρονται άφοβα στο χώρο που αποτελεί κόσμημα καθώς και σήμα κατατεθέν για την πόλη, διοργανώνεται για άλλη μια φορά η Οικολογική γιορτή Καρδίτσας.

Η Οικολογική αυτή γιορτή αποτελεί Πανελλήνια πρωτοποριακή δραστηριότητα στο είδος της. Προσελκύει, εκθέτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Η γιορτή περιλαμβάνει εκθεσιακή αγορά βιολογικών προϊόντων, ειδών χειροτεχνίας και έκθεση περιβαλλοντικών και οικολογικών δραστηριοτήτων.

Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις. Στην γιορτή θα συμμετέχει και η ΒΙΟ Ελλάς με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τόσο των παραγωγών όσο και των καταναλωτών για τα προϊόντα βιολογικής γεωργίας και για τα πολλαπλά οφέλη από την εφαρμογή της.

Διοργάνωση: Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας, Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Καρδίτσας, Δήμος Καρδίτσας, Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Καρδίτσας, Δ/νση Βιομηχανικών Φυτών & ΟΣΔΕ Νομού Καρδίτσας, Αναπτυξιακή Καρδίτσας ΑΕ, Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Ν. Καρδίτσας, Τοπικό Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης Καρδίτσας, Γεωπονικός Σύλλογος Καρδίτσας, Σύλλογος Δασολόγων Νομού Καρδίτσας.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο