ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Η BIOHELLAS στηρίζει την νέα / ανανεωμένη ECOLIFE 2009

27.03.2009

Η έκθεση Ecolife, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.) – AGROCERT και με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 Γκάζι).

Η 5η Ecolife πραγματοποιείται φέτος στον πιο “hot“ χώρο του κέντρου της Αθήνας, στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων από 28 έως 31 Μαΐου (Πέμπτη έως Κυριακή) και διοργανώνεται από την PRINT ALL ΕΠΕ, παράλληλα με το 9ο Ευρωπαϊκό Festival Jazz.

Η προσέλευση μεγάλου αριθμού επισκεπτών ευαισθητοποιημένου σε «πράσινα θέματα» θεωρείται εξασφαλισμένη λόγω της επιλογής του χώρου, των παράλληλων πολιτιστικών δρώμενων αλλά και της εξαιρετικής ευκολίας πρόσβασης από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη στάση «Κεραμικός» του μετρό, 5’ λεπτά από το σταθμό του ΗΣΑΠ «Θησείο» και 5’ λεπτά από το σταθμό του ΗΣΑΠ «Πετράλωνα». Επίσης από την οδό Πειραιώς περνούν λεωφορεία και τρόλεϊ, που εξυπηρετούν πολλές περιοχές της Αθήνας.

Η BIOHELLAS σε συνεργασία με την PRINT ALL (διοργανώτρια εταιρεία) εξασφάλισε ειδική έκπτωση (20%) για τους πελάτες της. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ομαδικής συμμετοχής υπό την «ομπρέλα» της BIOHELLAS με ελάχιστη κάλυψη τα 6 m2 ώστε όλες οι εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους να προβληθούν και να παρουσιάσουν τα βιολογικά προϊόντα τους.

Μην χάσετε φέτος αυτό το ξεχωριστό ραντεβού.

Για την συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία PRINT ALL στο: Τηλ. 210-3845344 (Τμήμα Εκθέσεων εσωτ. 11 και 109) e-mail: info@ecolife.gr.

Υπό την Αιγίδα του (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.)

www.agrocert.gr

Με την υποστήριξη των:

“Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων

www.cityofathens.gr/el/dimotikoi-foreis/texnopolis-dimoy-athinaion

Bio-Hellas

www.bio-hellas.gr
 

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο