ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η BIOHELLAS στηρίζει την νέα / ανανεωμένη ECOLIFE 2009

27.03.2009

Η έκθεση Ecolife, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.) – AGROCERT και με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 Γκάζι).

Η 5η Ecolife πραγματοποιείται φέτος στον πιο “hot“ χώρο του κέντρου της Αθήνας, στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων από 28 έως 31 Μαΐου (Πέμπτη έως Κυριακή) και διοργανώνεται από την PRINT ALL ΕΠΕ, παράλληλα με το 9ο Ευρωπαϊκό Festival Jazz.

Η προσέλευση μεγάλου αριθμού επισκεπτών ευαισθητοποιημένου σε «πράσινα θέματα» θεωρείται εξασφαλισμένη λόγω της επιλογής του χώρου, των παράλληλων πολιτιστικών δρώμενων αλλά και της εξαιρετικής ευκολίας πρόσβασης από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη στάση «Κεραμικός» του μετρό, 5’ λεπτά από το σταθμό του ΗΣΑΠ «Θησείο» και 5’ λεπτά από το σταθμό του ΗΣΑΠ «Πετράλωνα». Επίσης από την οδό Πειραιώς περνούν λεωφορεία και τρόλεϊ, που εξυπηρετούν πολλές περιοχές της Αθήνας.

Η BIOHELLAS σε συνεργασία με την PRINT ALL (διοργανώτρια εταιρεία) εξασφάλισε ειδική έκπτωση (20%) για τους πελάτες της. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ομαδικής συμμετοχής υπό την «ομπρέλα» της BIOHELLAS με ελάχιστη κάλυψη τα 6 m2 ώστε όλες οι εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους να προβληθούν και να παρουσιάσουν τα βιολογικά προϊόντα τους.

Μην χάσετε φέτος αυτό το ξεχωριστό ραντεβού.

Για την συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία PRINT ALL στο: Τηλ. 210-3845344 (Τμήμα Εκθέσεων εσωτ. 11 και 109) e-mail: info@ecolife.gr.

Υπό την Αιγίδα του (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.)

www.agrocert.gr

Με την υποστήριξη των:

“Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων

www.cityofathens.gr/el/dimotikoi-foreis/texnopolis-dimoy-athinaion

Bio-Hellas

www.bio-hellas.gr
 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο