ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ BIOHELLAS ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. (USDA/NOP)

06.03.2009

Ο Οργανισμός Ελέγχου & Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων BIOHELLAS με απόφαση του Υπουργείου Γεωργίας των Η.Π.Α. (USDA) στις 12/2/2009 διαπιστεύτηκε ως φορέας ικανός να διενεργεί επιθεωρήσεις και να πιστοποιεί βιολογικά προϊόντα σύμφωνα με τον καν. NOP (National Organic Program). Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση που ανοίγει την αγορά των Η.Π.Α. σε όσους ενδιαφέρονται να εξάγουν βιολογικά προϊόντα. Το κόστος για την εξασφάλιση της πιστοποίησης USDA/NOP για αγρότες και μεταποιητικές μονάδες είναι πλέον μικρό και η διαδικασία πιο προσιτή.

Η BIOHELLAS στηρίζει την προσπάθεια των Ελλήνων εξαγωγέων βιολογικών τροφίμων. Τα προϊόντα που φέρουν την σήμανση BIOHELLAS, εξασφαλίζουν πρόσβαση στις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές. Το σήμα ποιότητας BIOHELLAS αποτελεί σήμα εμπιστοσύνης με υψηλή αναγνωρισιμότητα στον τελικό καταναλωτή.

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο