ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η BIOHELLAS στην BIOLOGICA 2009 – (6-9/3/2009 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, Θεσσαλονίκη)

20.02.2009

Η έκθεση βιολογικών προϊόντων BIOLOGICA διοργανώνεται για 2η χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 6 έως 9 Μαρτίου παράλληλα με τις DETROP, OENOS, PRIVATElabel.

Ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων ΒΙOHELLAS, ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, με τεράστια εμπειρία στην πιστοποίηση μεταποιητικών μονάδων και μονάδων πρωτογενούς παραγωγής, πιστοποιεί εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τροφίμων. Η BIOHELLAS διατηρεί 13 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της, αλλά και στις Βουλγαρία, Ρουμανία όπου και έχει λάβει άδεια λειτουργίας, από τα αντίστοιχα υπουργεία Γεωργίας και Δασών, και μπορεί να ελέγχει και να πιστοποιεί βιολογικά προϊόντα και σε αυτές τις χώρες.

Θα είμαστε στο Περίπτερο 12 στο Σταντ 41 για να σας ενημερώσουμε για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο